• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Podjetja v tokratnem pregledu delovnih mest tedna nove sodelavce iščejo predvsem v marketinških oddelkih.

Agencija za odnose z javnostmi Lin&Nil z blagovno znamko Andreja išče nove sodelavce (m/ž), ki bodo sodelovali pri komuniciranju z mediji, organizaciji dogodkov in odnosih z javnostmi na digitalnih kanalih. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o zaposlitvi pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.  

Slovenia Outdoor, ki organizira aktivnosti na prostem po Sloveniji, nudi priložnost sodelavcu (m/ž) v oddelku digitalnega marketingaza digitalno komuniciranje, oblikovanje digitalnih marketinških strateških rešitev, izvedbo kreativnih in medijskih promocijskih akcij ter upravljanje spletnega portala in družbenih omrežij. Prijave sprejemajo do 15. septembra 2018 na elektronska naslova [email protected] in [email protected]. Več si lahko preberete tukaj.

Beenius zaposli asistenta v marketingu (m/ž), ki bo sodeloval pri organizaciji dogodkov in delavnic, ustvarjanju vsebin na družbenih omrežjih in pridobival nove stike. Prijave sprejemajo preko obrazca na LinkedInu.

Celtra išče ogromno novih sodelavcevtako v ljubljanski pisarni kot tudi v podružnicah v New Yorku, Londonu in San Franciscu.

Adria Media išče skrbnika ključnih strank (m/ž) za trženje oglasnega prostora, ki bo pripravljal ponudbe in skrbel za njihovo realizacijo. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Hofer Slovenija v svoje vrste vabi strokovnega sodelavca (m/ž) v oddelku marketinga za usklajevanje, zbiranje, urejanje in pripravo podatkov za izvedbo katalogov in preostalih marketinških projektov. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Mednarodna skupina Helios išče vodjo projekta na področju marketinga (m/ž), ki bo sodeloval pri strateškem razvoju blagovne znamke. Prijave pričakujejo preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.si.

Slovenska industrija jekla (Skupina SIJ) zaposli strokovnega sodelavca (m/ž) v oddelku marketinga, ki bo vodil projekte na področju operativnega marketinga in pripravljal različne analize. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com, kjer je na voljo več informacij o delovnem mestu.