• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna delodajalci iščejo predvsem strokovnjake za digitalni marketing.

Digitalna agencija Renderspace išče kar 5 novih sodelavcev, in sicer digitalnega oblikovalca (m/ž), mlajšega digitalnega oblikovalca (m/ž), tekstopisca (m/ž), vodjo digitalnih projektov (m/ž), oblikovalca uporabniške izkušnje (m/ž) in digitalnega analitika (m/ž).

Publicis One Slovenia v svoje vrste vabi direktorja naročnikov (m/ž)in vodjo projektov (m/ž).

Digitalna agencija OptiWebv svojo sredino vabi inženirja (m/ž) oziroma razvijalca spletne trgovine (m/ž).

Digitalna agencija iPROM zaposli mlajšega sodelavca (m/ž) v oddelku korporativnega komuniciranja z znanji s področja digitalnega marketinga in komuniciranja. Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca.

Časnik Finance išče urednika oddelka za vsebinskega marketinga za področje medicine (m/ž), ki bo urejal in pripravljal vsebinsko-marketinške tekste za tisk in splet ter načrtoval in vodil projekte vsebinskega marketinga na področjih medicine in farmacije. Prijave sprejemajo do 21. avgusta 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Trgovsko podjetje Tuš v svojo sredino vabi strokovnjaka za marketinško avtomatizacijo in analitiko (m/ž), ki bo odgovoren za ustvarjanje, implementacijo, avtomatizacijo in merjenje oglaševalskih akcij na različnih kanalih. Prijave sprejemajo do 21. avgusta 2018 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Podjetje PetFood Specialities, ki se ukvarja s podporo proizvajalcem prehrane hišnih ljubljenčkov, zaposli koordinatorja projektov (m/ž). Kandidat bo skrbel za celovito vodenje marketinških aktivnosti, ki vključujejo načrtovanje, razvoj in izvajanje marketinških in trženjskih strategij. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.