• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Podjetja iščejo nove moči na različnih področjih vse od odnosov z javnostmi preko oblikovanja do programiranja.

Agencija Enki išče okrepitve v oddelku programiranja (m/ž). Če so ti znane kratice CSS, HTML, JS, Drupal, Twig template engine, PHP in MySQL ..., se prijavi in začni delati v ekipi, ki je zagnana, nasmejana, včasih tečna in glasna, vendar predana, strokovna in izkušena. Več informacij najdete na povezavi.

Agencija Digigral zaposli strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) za vodenje in možnost sorazvijanja sodobnih strategij na digitalnih kanalih. Več o delovnem mestu in pogojih prijave si lahko preberete na spletni strani agencije.

Hotel Lifeclass Portorož v svoje vrste vabi strokovnega sodelavca za odnose z javnostmi (m/ž). Kandidat bo na ključnih trgih Slovenije, Italije, Avstrije in Nemčije odgovoren za komuniciranje ter raziskovanje in ustvarjanje kreativnih vsebin o nastanitveni in wellness ponudbi. Prijave sprejemajo do 11. avgusta 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Cetis, ki deluje na področju rešitev varnostnih in komercialnih tiskovin, v svojo sredino vabi oblikovalca (m/ž) za kreativno in izvedbeno grafično oblikovanje korporativnih, prodajno-promocijskih in internih orodij ter embalaže. Prijave sprejemajo do 15. avgusta 2018, več informacij o delovnem mestu in prijavi najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Medex išče vodjo oddelka marketinga (m/ž), ki bo med drugim vodil oddelek in spremljal delo konkurence, položaj na trgu in predlagal prilagajanje spremembam. Prijave sprejemajo do 14. avgusta 2018 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Farmacevtsko podjetje Omega Pharma zaposli vodjo blagovne znamke (m/ž), ki bo v sodelovanju z oddelkom za strateško upravljanje blagovnih znamk skrbel za širok portfelj blagovnih znamk in sodeloval z oglaševalskimi agencijami. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Porsche Slovenija, uvoznik in zastopnik za vozila Volkswagen, Audi, Seat in Volkswagen v Sloveniji, ima razpisano delovno mesto sodelavca za produktni menedžment in dispozicijo (m/ž) znamke Audi. Kandidat bo med drugim skrbel za komunikacijo s proizvajalcem in trgovsko mrežo v zvezi s produktnimi informacijami in dobavo. Prijave sprejemajo do 29. avgusta 2018 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.