• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Svet tekmovalnega programa SOF bo vodila Petra Krulc

Upravni odbor Slovenske oglaševalske zbornice (SOZ) je imenoval člane Sveta tekmovalnega programa (STP), ki bodo v letih 2019-2020 bdeli nad tekmovalnim programom Slovenskega oglaševalskega festivala (SOF). Sedemčlanski svet bo vodila Petra Krulc, izvršna kreativna direktorica pri Grey Ljubljana.

Člani STP so poleg predsednice Petre Krulc še podpredsednica Ana Ivandić, kreativna direktorica v Innovatifu, Milena Jakovljević, strateška direktorica v Mediodromu, Blaž Kocjančič, kreativni direktor pri Internavtih, Drago Mlakar, kreativni direktor na Pristopu, Ana Šušteršič, kreativna direktorica v Agenciji 101, in Jure Tovrljan, kreativni direktor v AV Studiu.

»STP sestavljajo izjemni člani, ki so v STP stopili z dobrim namenom delati še bolje. Tokrat so to kreativci iz zelo različnih agencijskih okolij, kar razpravam dodaja širino in vključenost različnih vidikov. Razprave so burne, a vedno konstruktivne in na koncu plodne. Ker smo dober tim, smo lahko v tako kratkem času uvedli nujne spremembe in posodobili tekmo,« je povedala Petra Krulc.