• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V prvem avgustovskem pregledu delovnih mest tedna se »vračajo« izzivi v oglaševalskih in digitalnih agencijah.

Renderspace išče digitalnega analitika (m/ž) za analize trga in potrošnikov ter spremljanje trendov na digitalnem področju. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu in pogojih prijave pa si lahko preberete na spletni strani agencije.

Grey Ljubljana zaposli oblikovalca (m/ž) z vsaj dveletnimi izkušnjami, ki obvlada programe Adobe (Indesign, Illustrator, Photoshop). Prijave sprejemajo do 20. avgusta 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete tukaj.

iPROM v svoje vrste vabi sodelavca (m/ž) v oddelku korporativnega komuniciranja. Kandidat bo med drugim sodeloval pri upravljanju družbenih medijev in (digitalnih) odnosih z javnostmi ter pri izvajanju odnosov z mediji in drugimi javnostmi. Prijave sprejemajo do 30. avgusta 2018 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Red Orbit nudi priložnost vodji projektov (m/ž) in digitalnemu strategu (m/ž).

Atlantic Grupa išče vodjo razvoja blagovne znamke Donat Mg (m/ž), ki bo skrbel za »izklesano« strateško in komunikacijsko nadgrajevanje blagovne znamke. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o razpisanem delovnem mestu.

Vitapur v svoje vrste vabi vodjo strateškega marketinga (m/ž) za strateški razvoj blagovnih znamk na vseh trgih. Kandidat bo tudi prevzel odgovornost za pozicioniranje blagovnih znamk na vseh prodajnih kanalih. Prijave sprejemajo do 20. avgusta 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu in prijavi pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.

Visionect zaposli spletnega razvijalca (m/ž), in digitalnega oziroma spletnega strokovnjaka (m/ž).