• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Zadnji julijski pregled delovnih mest tedna prinaša številne izzive v marketingu in odnosih z javnostmi.

Agencija Sednazaposli izvedbenega DTP-oblikovalca (m/ž) z izkušnjami pri oblikovanju in tehničnih postavitvah oglasov ter digitalnih vsebin. Od kandidata pričakujejo odlično poznavanje programov Adobe, občutek za estetiko in osnovne digitalne veščine. Zaželene so vsaj triletne izkušnje na podobnem delovnem mestu v agenciji. Prijavite se lahko na elektronskem naslovu [email protected]

iPROM v svoje vrste vabi programerja (m/ž) za razvoj in vzdrževanje oglaševalskega sistema iPROM Cloud in drugih naprednih oglaševalskih sistemov. Prijavite se lahko do 30. avgusta 2018 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Univerzitetni klinični center Ljubljana zaposli vodjo službe za odnose z javnostmi (m/ž). Poleg organizacije, koordinacije in nadzora dela službe bo delo obsegalo še pripravo letnih načrtov službe in izvajanje strategije komuniciranja z javnostjo ter druge oblike internega komuniciranja. Več o delovnem mestu oziroma prijavi si lahko preberete tukaj.

Comtrade v svoje vrste vabi direktorja marketinga (m/ž) za razvoj in implementacijo marketinške strategije na mednarodnih trgih in vzpostavitev učinkovitih delovnih odnosov s prodajnim oddelkom. Prijave zbirajo na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete tukaj.

Tehnološko podjetje EMA išče strokovnjaka za digitalne medije (m/ž) s sposobnostjo kreativnega upravljanja in razvoja marketinškega oddelka ter poznavanjem informacijskih in telekomunikacijskih tehnologij.

A1 Slovenija nudi priložnost študentu (m/ž) v oddelku marketinga. Delovne naloge bodo obsegale pripravo in koordinacijo vnosa, urejanja in priredbe vsebin za spletna mesta A1 Slovenija ter samostojni vnos v orodje za urejanje vsebin. Več informacij o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj.

Slovenska turistična organizacija išče strokovnjaka (m/ž) za podporo projektom na področju vplivnostnega marketinga. Zahtevano je dobro poznavanje delovanja družbenih medijev, predvsem Instagrama in Twitterja. Poznavanje Linkedina je prednost. Delo je projektno, zato je zaželena fleksibilnost delovnega časa. Prijave sprejemajo do 6. avgusta 2018  na elektronski naslov [email protected] Za več informacij pokličite na telefonsko številko 01 589 85 61.