• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Če imate izkušnje z ustvarjanjem marketinških vsebin, se bo v tokratnem tedenskem pregledu aktualnih delovnih mest zagotovo našlo tudi kaj za vas.

(Foto: Pixabay)

Družba Atlantic Grupa je razpisala prosto delovno mesto vodje marketinga za razvoj kategorije in blagovnih znamk (m/ž), ki bo skrbel za dolgoročno rast rast kategorije/blagovne znamke in njen strateški razvoj, opravljal poglobljeno analizo blagovnih znamk, iskal priložnosti za inovacije znotraj in zunaj kategorije, vodil ekipo razvoja blagovnih znamk in upravljal in nadzoroval delo s kreativnimi in medijskimi agencijami. Več informacij o delovnem mestu in pogojih zanj najdete tu.

Banka Intesa Sanpaolo v Ljubljani zaposli urednika za področje vsebinskega marketinga (m/ž). Izbrani kandidat bo med drugim odgovoren za pripravo strategije na področju vsebinskega marketinga, izdelavo sistema in opredelitev procesov, potrebnih za pridobivanje, pripravo, urejanje, distribucijo in vzdrževanje vsebin, urednikovanje vsebin ter povezovanje in usklajevanje aktivnosti vsebinskega marketinga s klasičnimi oglaševalskimi akcijami. Prijave sprejemajo do 15. avgusta preko spletne prijavnice.

Zavarovalnica Adriatic Slovenica v marketinško ekipo vabi strokovnega sodelavca za trženje (m/ž), ki bo pripravljal vsebine za spletna mesta AS ter pripravljal in izvajal akcijske pristajalne vsebine in marketinške akcije. Prijave sprejemajo na e-naslov [email protected]

Agencija za organizacijo dogodkov MPG plus išče tekstopisca in organizatorja dogodkov (m/ž), ki bo ustvarjal, urejal in lektoriral različna besedila in predstavitve v slovenskem in angleškem jeziku ter vodil in organiziral manjše projekte in dogodke. Prijave sprejemajo do 3. avgusta na e-naslov [email protected].

Podjetje Avtera zaposli referenta v marketingu (m/ž), ki bo med drugim upravljal sredstva za marketing, snoval, načrtoval in izvajal promocijske aktivnosti, pripravljal in izvajal marketinške strategije za pospeševanje prodaje in skrbel za prepoznavnost blagovnih znamk. Prijave pričakujejo do 25. julija 2018 preko portala Moja zaposlitev.

Studio Moderna zaposli grafičnega oblikovalca (m/ž) v marketinškem oddelku, ki bo skrbel za oblikovanje in grafično pripravo tiskanih materialov, sodeloval v kreativnih ekipah in pripravljal vizualne rešitve, skrbel za celostno podobo blagovnih znamk in podjetja ter sodeloval z zunanjimi partnerji. Prijave sprejemajo do 31. julija 2018 na e-naslov [email protected]

Podjetje za spletni marketing in razvoj spletnih rešitev Vsisi k sodelovanju vabi tekstopisca za nemški, angleški in slovenski jezik (m/ž), ki bo pripravljal, prevajal in lektoriral vsebine v teh jezikih. Prijave sprejemajo preko portala Moja zaposlitev do 12. avgusta 2018.