• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Ste na dopustu? No, novi delovni izzivi v marketingu vsekakor niso.

Marketing magazin redno zaposli novinarja/ustvarjalca vsebin (m/ž). Pogoji: primerna izobrazba, vsaj 1 letne izkušnje v redakciji medija, izpit B kategorije, poznavanje in uporaba družbenih omrežij, navdušenje nad blagovnimi znamkami, mediji, serijami, odlično znanje angleškega jezika itd. Cenimo ideje, drugačnost, iniciativnost, strast, iznajdljivost in hitro prilagajanje spremembam. Nudimo: redno zaposlitev (kar ni s.p.), dinamično delovno okolje, veliko delovnih potovanj, možnost hitrega napredovanja. Prijave zbira urednik na naslovu: [email protected]si

Grey Ljubljana v svoje vrste vabi oblikovalca uporabniške izkušnje (m/ž) s poznavanjem področja uporabniške izkušnje in sodobnih spletnih platform. Prijave pošljite na [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete tukaj.

ZkotZ išče grafičnega oblikovalca (m/ž), ki bo pripomogel k ustvarjanju materialov za blagovni znamki Equa in Goat Story. Prijave s portfelji zbirajo na elektronskem naslovu [email protected].

Studio Moderna v svoje vrste vabi strokovnjaka za spletno oglaševanje (m/ž), ki bo usmerjal in koordiniral oddelek internetnega oglaševanja. Prijave v angleščini in slovenščini zbirajo do 17. julija 2018 na elektronskem naslovu [email protected]. Več informacij o samem delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Zaposlitvena agencija COMPETO zaposli produktnega vodjo za spletno poslovanje (m/ž) z vsaj tremi leti izkušenj upravljanja spletne prodaje, saj bo moral pripravljati prodajne in tržne cilje za posamezne storitve, raziskovati trg  in pripravljati predloge in rešitve razvoj storitev. Prijave zbirajo na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com

Podjetje Visionect išče digitalnega in spletnega strokovnjaka (m/ž), ki bo oblikoval, razvijal in vzdrževal spletne strani različnih blagovnih znamk. Nujno je znanje programiranja, dobrodošle so izkušnje z urejevalnikom WordPress. Več o zahtevah in nalogah kandidata si lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com, kjer se na delovno mesto lahko tudi prijavite.

AdriaSonara zaposli urednika vsebin na področju zdravstva in medicine (m/ž), ki bo urejal publikacije ter pisal članke na področju medicine in zdravstva. Poleg angleščine je potrebno tudi znanje hrvaškega jezika ter vsaj pet let novinarskih in uredniških izkušenj. Prijave zbirajo le prek zaposlitvenega portala Mojedelo.com do 31. julija 2018.

Podjetje RLS merilna tehnika v svojo marketinško ekipo vabi vodjo digitalnega marketinga (m/ž), ki mora imeti 3-5 let izkušenj s področja digitalnega marketinga oziroma spletne prodaje. Več o delovnem mestu najdete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com, sicer pa prijave zbirajo še do 27. julija 2018.

Proizvajalec strojev za razrez lesa Mebor zaposli sodelavca v mednarodnem marketingu in prodaji (m/ž), ki bo organiziral sejme v tujini, pripravljal marketinške materiale, vsebino spletne strani, urejal družbena omrežja, urejal CRM sistem in povpraševanja. Prijave zbirajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

ASBIS Slovenija podjetje za distribucijo IT komponent, opreme in podporo išče produktnega vodja blagovne znamke – pametni telefoni, tablice in prenosniki (m/ž). Naloge bodo obsegale vzpostavitev in vzdrževanje odnosov z dobavitelji in centralnimi produktnimi vodji, skrb za uspeh produktne linije in prodajo ključnim kupcem za blagovno znamko Prestigio. Zaželena so vsaj 3 leta delovnih izkušenj in poznavanje slovenskega trga. Prijave zbirajo na [email protected], več o delovnem mestu pasi lahko preberete na zaposlitvenem portalu Mojedelo.com.