• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest nove sodelavce iščejo predvsem velika podjetja.

Agencija Adstar išče kar štiri nove sodelavce. V svoje vrste tako vabijo strokovnjaka za oglaševanje na Facebooku (m/ž), strokovnjaka za oglaševanje na Googlu (m/ž), grafičnega oblikovalca (m/ž) in tržnika (m/ž).

Get Interactive zaposli vodjo (oglaševalskih) projektov (m/ž) z vsaj enim letom izkušenj na podobnem delovnem mestu. Prijave zbirajo na elektronskem naslovu [email protected].

Mercator v svojo sredino vabi samostojnega strokovnega sodelavca –koordinatorja (m/ž) za trgovsko znamko. Kandidat bo med drugim skrbel za sodelovanje z agencijo za grafično oblikovanje in uskladitev potrjevanja končnega videza izdelka. Prijavite se lahko do 10. julija 2018 na elektronskem naslovu manca [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Hotel Intercontinental v Ljubljani nudi priložnost koordinatorju v marketingu (m/ž), ki bo sodeloval z direktorico prodaje in marketing pri implementaciji marketinškega načrta in pri administrativnih zadevah pomagal direktorju hotela. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj

Radenska zaposli sodelavca za načrtovanje prodaje (m/ž) za sodelovanje pri spremljanju prodaje po posameznih trgih, kupcih in SKU-jih. Prijave sprejemajo do 13. julija 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Petrol išče produktnega vodjo (m/ž) na področju programa zvestobe. Novi sodelavec bo zadolžen za produktno vodenje in izvajanje aktivnosti na področju programa zvestobe ter planiranje in upravljanje projektov ter aktivnosti. Prijave sprejemajo do 27. julija 2018 prek spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Renault Nissan Slovenija išče koordinatorja tržnih komunikacij za regijo Adriatik (m/ž) za koordinacijo nacionalnega oglaševanja blagovnih znamk Renault in Dacia. Prijave sprejemajo le prek zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Outfit7 nudi priložnost grafičnemu oblikovalcu (m/ž) in strokovnjaku za načrtovanje uporabniške izkušnje (m/ž).

Fakulteta za elektrotehniko išče samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v službi za promocijo. Kandidat bo odgovorno za samostojno načrtovanje in opravljanje strokovnega dela na svojem delovnem področju. Prijave sprejemajo do 3. julija 2018 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Spar Slovenija zaposli samostojnega strokovnega sodelavca na področju upravljanja kategorij (m/ž). Delovne naloge med drugim obsegajo podporo nabavni službi pri analizi in optimizaciji blagovnih kategorij ter koordinacijo s prodajo, marketingom in nabavo. Prijave sprejemajo do 17. julija 2018 prek spletnega obrazca.