• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Los Angeles ima po novem boga in kralja

Nogometaš Zlatan Ibrahimović je prihod košarkarskega zvezdnika Lebrona Jamesa k Los Angeles Lakersom pozdravil na najbolj… Zlatanov način? Pri tem seveda ni pozabil na lastno medijsko pozornost.

Najbolj vroč igralec v košarkarski ligi NBA Lebron James je hitro končal status prostega igralca in podpisal z ekipo Los Angeles Lakers. Podpis (štiriletne pogodbe za 154 milijonov dolarjev) pa je očitno navdušil tudi njegovega someščana, švedskega nogometaša Zlatana Ibrahimovića. Ta je tvitnil: »Los Angeles ima zdaj boga IN kralja! Zlatan pozdravlja Lebrona!«

Od kod primerjava z bogom? Zanjo je poskrbel kar mojster medijske pozornosti sam, ko je na eno izmed novinarskih vprašanj odgovoril: »Bog ve ... in z njim se pravkar pogovarjate«). Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović se je letos marca iz Manchester Uniteda preselil v Kalifornijo h klubu LA Galaxy. Svoj prihod je napovedal s celostranskim oglasom v časopisu LA Times (spodaj). In očitno kljub svetovnemu prvenstvu, kjer se bo njegova Švedska jutri pomerila s Švico, spremlja tudi druge športe.