• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Dopustniška sezona je v polnem zamahu, kar pa ne velja za tedenski pregled delovnih mest.

Planet TV zaposli grafičnega oblikovalca (m/ž), ki bo skrbel za grafično realizacijo oddaj in pomagal pri snovanju grafičnih podob novih oddaj. Prijave pošljite do 2. julija 2018 na elektronski naslov [email protected], več informacij pa najdete tukaj.

Viberate v svoje vrste vabi produktnega vodjo (m/ž)in oblikovalca uporabniške izkušnje (m/ž).

Mednarodno distribucijsko podjetje Adriatikus zaposli vodjo trženja (m/ž), ki bo skrbel za vodenje prodajne ekipe, tržil ekološke produkte, pridobival nove stranke in vzdrževal poslovne odnose z obstoječimi. Več o delovnem mestu in načinu prijave lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojaZaposlitev.

Proevent, ki se ukvarja z organizacijo dogodkov,išče vodjo projektov v marketingu in odnosih z javnostmi (m/ž), ki bo izvajal marketinške strategije in sodeloval pri organizaciji marketinških aktinosti. Pričakujejo poznavanje orodij Adobe in vsaj dve leti izkušenj v marketingu. Prijave z življenjepisom sprejemajo do 1. julija 2018 na elektronski naslov [email protected].

Tekstilno podjetje Filc v svoje vrste vabi strokovnega sodelavca v prodaji in marketingu za področje Slovenije (m/ž) s smislom za pisanje besedil. Prijave zbirajo preko svoje spletne stranido 6. julija 2018.

SKB banka išče strokovnjaka za marketing (m/ž) v sektorju Marketing – Ponudba strankam. Ključna naloga bo oblikovanje in izvedba razvoje strategije produktov financiranja. Prijave zbirajo na spletni strani, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Podjetje HYCU zaposli vodjo marketinga (m/ž), ki bo skrbel za več projektov na mednarodnih trgih. Več informacij o zahtevah in prijavi najdete na družbenem omrežju LinkedIn.

Družba za strateško komuniciranje Propiar zaposli asistenta (m/ž), ki bo sodeloval pri projektih z naročniki iz različnih panog. Študentski status ni pogoj. Prijave sprejemajo do 8. julija 2018 na elektronski naslov [email protected] Pošljite življenjepis in tri razloge, zakaj bi prav vi morali postati del ekipe.

Naložbeno podjetje AlpVent išče vodjo projektov digitalnega marketinga za slovenski in tuje trge (m/ž) za sodelovanje pri pripravi procesov dela marketinškega oddelka ter implementaciji marketinške in komunikacijske strategije podjetja AlpVent. Več informacij o delovnem mestu in prijavi najdete tukaj.