• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratni pregled delovnih mest tedna se vračajo agencije, priložnost se najde tudi za poletno prakso.

Digitalna agencija Renderspacezaposli tekstopisca (m/ž), vodjo projektov (m/ž) in razvijalca spletnih uporabniških vmesnikov (m/ž).

Agencija 101 išče oblikovalca (m/ž) z izkušnjami iz montaže in animacije (Ae, Pr), izvedbenega oblikovanja (Ind, Ai, Ps) in spletnega oblikovanja Prijavite se lahko preko elektronskega naslova [email protected] do 26. junija 2018. Več informacij najdetetukaj.

Agencija Internavti v okviru pol(l)etne prakse nudi priložnost tekstopiscu (m/ž), ki ga ženejo radovednost, želja po učenju in strast do ustvarjanja. Prijave sprejemajo do 29. junija 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več informacij pa najdete tukaj.

Družba TAM-TAM zaposli sodelavca v trženju in vodenju projektov (m/ž), ki pozna področja zunanjega oglaševanja, ima izkušnje pri trženju storitev in mu ni tuje razumevanje tržno prodajnega procesa in razvijanje novih idej. Prijave in morebitna vprašanja za delo v ljubljanski pisarni pošljite na elektronski naslov [email protected] do 2. julija 2018.

Podjetje RLS Merilna tehnika išče referenta v marketingu (m/ž) z znanjem programov Adobe, saj bo zadožen za oblikovanje marketinških gradiv. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], do 10. julija 2018. Več o delovnem mestu si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Lidl Slovenija nudi priložnost sodelavcu v oddelku korporativnega komuniciranja (m/ž), ki bo med drugim sodeloval pri vodenju projektov internega in eksternega komuniciranja in pripravi strateških vsebin. Več o delovnem mestu in možnostih prijave najdete na njihovem portalu Lidl kariera. Prijave sprejemajo do četrtka, 28. junija 2018.

Razvojno podjetje Quadrofoil zaposli vodjo marketinga (m/ž), ki bo razvijal marketinško strategijo, upravljal družbena omreža in spletno stran ter skrbel za odnose z javnostmi. Prijavite se lahko do 10. julija 2018 prek zaposlitvenega portala MojeDelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Zdravstvena zavarovalnica Triglav v svoje vrste vabi strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž), ki bo razvil in implementiral marketinške aktivnosti, upravljal z družbenimi omrežji ter skrbel za odnose z javnostmi. Pričakujejo najmanj dve leti delovnih izkušenj s področja tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi. Prijave zbirajo na elektronskem naslovu  [email protected]do 29. junija 2018. Več informacij o delovnem mestu in sami prijavi pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Podjetje Trimužijat v svojo sredino vabi sodelavca v marketingu (m/ž), ki bo pomagal pri marketingu frizerskih salonov. Prijavite se lahko preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Linea Media išče tržnika oglasnega prostora (m/ž), ki bo samostojno tržil marketinške rešitve. Prijave sprejemajo najkasneje do nedelje, 15. julija 2018 na [email protected]. Več informacij o delovnem mestu lahko najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Booking.com v svoje vrste vabi tekstopisca (m/ž) za slovenski jezik, ki bo prevajal in skrbel za jezikovno ustreznost spletne strani booking.com. Prijave zbirajo na portalu LinkedIn.

IBM Slovenijazaposli svetovalca za GDPR (m/ž), ki bo pomagal njihovim strankam. Prijave zbirajo prek portala LinkedIn, kjer je na voljo tudi več informacij o delovnem mestu.