• Facebook
  • Twitter
  • RSS

New Momentu še en kanski lev za »Knjigo miru«

Agencija New Moment je na mednarodnem festivalu kreativnosti Cannes Lions dobila bronasto nagrado za nadaljevanje projekta »Knjiga miru«, in sicer v tekmovalni skupini tiskanih oglasov.

Žarko in Lazar Sakan na rdeči preprogi Kanskih levov.

»Kanski lev, ki smo ga osvojili danes, je potrditev vsega, v kar verjamemo – naša kreativnost je za ves svet. Ta nagrada dokazuje našo kontinuiteto in močno regijsko sodelovanje. Zelo sem srečen, da nadaljujemo tradicijo kanskih levov in ponosen sem na celotno ekipo, ki je prispevala k temu uspehu,« je izjavil Žarko Sakan, direktor agencije New Moment New Ideas Company.

»Projekt »Knjiga miru«, s katerim smo začeli lani in takrat zanj osvojili pet kanskih levov, se razvija in živi kot ena od najbolj zaželenih knjig na različnih straneh sveta. S kampanjo smo nadaljevali in tudi projekt še naprej promoviramo v sodelovanju z naročnikom Medreligijskim svetom BiH in kolegi iz New Moment BiH in Y&R Dubai,« pa pravi Jasmina Nikolič, direktorica naročnikov New Moment in vodja projekta »Knjiga miru«, ki je v ožjem izboru še v šestih tekmovalnih skupinah.

Žarko in Lazar Sakan na rdeči preprogi Kanskih levov.