• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Zadnji pomladni pregled delovnih mest tedna ponuja obilico priložnosti za marketinške strokovnjake.

Abanka nudi priložnost sodelavcu na področju tržnega komuniciranja (m/ž), ki bo med drugim skrbel za razvoj storitvenih blagovnih znamk in merjenje uporabniške izkušnje. Prijave sprejemajo le še danes na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Ponudnik oglaševanja na avtobusih Mediabus išče kar tri nove sodelavce, in sicer vodjo trženja oglasnih površin (m/ž), tržnika oglasnih površin (m/ž) in nameščevalca oglasnih sporočil na vozilih (m/ž).

Farmacevtsko podjetje Novartis zaposli vodjo blagovne znamke (m/ž) za

izdelavo in izvedbo marketinških načrtov za svoj portfelj zdravil, kar vključuje tudi izvedbo taktičnih načrtov. Prijave sprejemajo do 22. junija 2018 preko spletnega obrazca, več informacij o delovnem mestu pa najdete zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Distribucijsko podjetje RT-TRI v svoje vrste vabi vodjo marketinga (m/ž), ki bo polnopraven član strateškega oddelka. Prijave sprejemajo do 1. julija 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Tehnološko podjetje Visionect zaposli digitalnega in spletnega strokovnjaka za celostne rešitve (m/ž), ki bo sodeloval z oddelkom za trženje pri oblikovanju in izdelavi spletnih strani. Več informacij o zaposlitvi najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com, prijave pa sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected].

Styria Marketplaces oziroma spletna oglasnika bolha.com in MojeDelo.com v svoje vrste vabita organizatorja dogodkov (m/ž) za samostojno organiziranje regionalnih in nacionalnih kariernih dogodkov ter vodenje projekta posameznega dogodka od koncepta do izvedbe. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Multinacionalka Manner v svojo sredino vabi asistenta direktorja prodaje (m/ž), ki bo skrbel za podporo marketinškim in prodajnim aktivnostim v Sloveniji in širši regiji nekdanje Jugoslavije in Albanije, vključujoč koordinacijo sodelujočih agencij. Prijave pošljite preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.