• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna podjetja najbolj iščejo strokovnjake za marketing.

Digitalna agencija W3B zaposli strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) za pripravo, vodenje in poročanje o oglaševalskih kampanjah s Facebookom in AdWords (vsi formati in oblike). Več o prijavi in delovnem mestu si lahko preberete na spletni strani agencije.

Družba KD Skladi išče svetovalca za marketing in odnose z javnostmi (m/ž), ki bo med drugim odgovoren za digitalni marketing in njegovo avtomatizacijo, analitiko, upravljanje družbenih omrežij in koordinacijo.

3D Art, ki se ukvarja z oblikovanjem razstavnih prostorov, zaposli strokovnjaka za marketing (m/ž). Novi sodelavec bo samostojno ustvarjal idejne koncepte za tržnokomunikacijske akcije naročnikov ter pripravo strokovnih člankov in drugih marketinških besedil s področja dejavnosti podjetja. Prijave sprejemajo do 22. junija 2018 preko spletne strani, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Distributer športne opreme Enim v svoje vrste vabi vodjo marketinga in spletne prodaje (m/ž). Novi sodelavec bo urejal spletnostran, spletno trgovinoin družbena omrežja. Prijave sprejemajo le preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Hofer Slovenija nudi priložnost strokovnemu sodelavcu v oddelku marketinga (m/ž) za pripravo in pregled POS-materialov, koordinacijo naročil s tiskarno in koordinacijo naročil z drugimi oddelki. Prijave sprejemajo do 10. junija 2018 preko spletnega obrazca, kjer najdete več informacij o prijavi.

Medijska družba Pro Plus v svojo sredino vabi produkcijskega grafika (m/ž), za pripravo grafik za potrebe oddaj informativnega programa in oddaj lastne produkcije ter predelavo in dodelavo grafičnih podob za potrebe oddaj. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj, prijave pa zbirajo preko spletnega obrazca.