• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Zadnji majski pregled delovnih mest tedna je pester. Tokrat delodajalci iščejo predvsem marketinške strokovnjake in vodje projektov.

Futura DDB v svoje vrste vabi multipraktika (m/ž) oziroma kombinacijo tekstpisca, upravljavca družbenih omrežij in vodje projektov. Priajve sprejemajo do 10. junija 2018 na elektronskem naslovu mija.gač[email protected].

Trgovec s kuhinjami GA+kuhinje zaposli sodelavca v marketingu (m/ž), ki bo skrbel za ustvarjanje kampanj za prodajo kuhinj, gospodinjskih aparatov in pridobivanje kontaktov ter idejno snovanje oglasov za klasične medije. Prijave sprejemajo do 27. maja 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si alhko preberete tukaj.

Josef Manner d.o.o.išče asistenta v prodaji (m/ž), ki bo z njimi skrbel za marketinške aktivnosti v Sloveniji ter podpiral prodajne v širši regiji Adriatik. Več informacij o delovnem mestu najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com,kjer sprejemajo prijavedo 15. junija 2018.

Športna trgovina Polleo Sportišče administratorja v marketingu (m/ž) z znanjem madžarskega jezika. Prijave sprejemajo prek zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Media Bus v svoje vrste vabi vodjo trženja oglasnih površin (m/ž), ki bo oblikoval tržno prodajne strategije in mora imeti vsaj 3 leta delovnih izkušenj na področju vodenja in medijev. Prijave zbirajo do 21. junija 2018 na elektronskem naslovu [email protected].

Podjetje Intra Lighting zaposli vodjo arhitekturnih vizualizacij (m/ž) na oddelku marketinga. Imeti mora znanje grafičnih programov Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop in izobrazbo iz smeri arhitektura ali oblikovanje. Pošljite kratko predstavitev svojih del skupaj z življenjepisom na elektronski naslov [email protected] do 1.junija 2018.

Eurosender d.o.o.išče pisca spletnih vsebin v španskem ali portugalskem jeziku (m/ž), ki ima izkušnje tudi z orodjem Google Analytics, optimizacijo spletnih strani, pisanjem vsebin za blog in družabna omrežja. Vašo prijavo pričakujejo v angleščini na elektronskem naslovu [email protected].

Podjetje Eurosender d.o.o.zaposli tudi strokovnjaka za SEO (m/ž), ki bo analiziral, ustvarjal in vpeljeval strategije optimizacije spletnih brskalnikov. Nujne so odlične jezikovne sposobnosti in znanje tujega jezika (španščina, italijanščina, francoščina, nizozemščina) na ravni maternega jezika. Za prijavo na delovno mesto jim pošljete življenjepis in motivacijsko pismo v angleškem jeziku na [email protected].

TBA d.o.o.- Teambuilding Akademija nudi priložnost vodji marketinga (m/ž) z vsaj 3 leti delovnih izkušenj s področja marketinga, ki bo oblikoval in izvajal oblikovane marketinške strategije. Več o delovnem mestu dobite na portalu Mojedelo.com.Prijavo pričakujejo na elektronskem naslovu [email protected].

Mednarodno podjetje JYSK d.o.o.išče pomočnika za prodajo in trženje za Slovenijo (m/ž), ki bo skrbel za ustreznost tekstov, bo sodeloval pri oblikovanju teh in deloval v mednarodnem okolju. Od kandidatov pričakujejo, da so fleksibilni, saj je možnost potovanj v matično podjetje na Dansko in imajo odlično znanje slovenske slovnice. Prijavo in CV v angleščini sprejemajo do 30. maja 2018 na elektronski naslov [email protected].

Skupina Bureau Veritas vabi k sodelovanju specialista za marketing (m/ž), ki bo skrbel za operativni marketing in za tržno komuniciranje. Pričakujejo znanje vsaj enega oblikovalskega programa in najmanj 3 leta izkušenj z operativnim marketingom ali s prodajo. Če želite postati njihov sodelavec, jim pošljite ponudbo z življenjepisom na elektronski naslov [email protected].

Cetis  išče okrepitev za njihovo prodajno ekipo na delovnem mestu skrbnik ključnih kupcev na tujih trgih (m/ž). Pričakujejo nekajletne izkušnje s področja prodaje na tujih trgih in VII. stopnjo izobrazbe ustrezne smeri. Prijave sprejemajo na elektronski naslov [email protected].

Podjetje JKPS, ki se ukvarja z inovacijami in digitalizacijo procesov, išče organizatorja in vodjo projektov (m/ž) z dobrimi organizacijskimi sposobnostmi in vsaj dveletnimi izkušnjami na področju organizacije in vodenja projektov. Več informacij o delovnem mestu in načinu prijave najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Aditteczaposli vodjo HR projektov (m/ž) z dvoletnimi izkušnjami na področju HR, prodaje ali marketinga. Imeti mora veselje do dela z ljudmi in afiniteto do tehničnega področja