• Facebook
  • Twitter
  • RSS

»Vsi nadaljnji koraki so bili logični«

Digitalna agencija W3B je postala prva agencija z Zemantinim certifikatom (Zemanta Certified Partner) in bo naročnikom nudila podporo pri programatičnem sožitnem oglaševanju. Gre za prvo tovrstno partnerstvo Zemante in Outbraina (Zemantinega matičnega podjetja) z agencijami v regiji.

Kot so povedali pri W3B, so zadnje leto testirali Zemantino platformo za sožitno oglaševanje in preučevali možnosti, ki jih omogoča kot ponudnik programatičnega sožitnega oglaševanja (DSP ali demand-side platform). Glede na dosežene rezultate in odziv naročnikov so se odločili, da je tovrsten način oglaševanja primeren tudi pri nas. Z Zemanto sodelujejo tudi kot prodajni partner za regijo in zunanji upravljavec oglaševalskih kampanj. Poleg tega sodelujejo tudi z Zemantinim matičnim podjetjem Outbrain, za zaključenim izobraževanjem na Outbrain Academy pa so pridobili naziv Outbrain Certified.

Naročnikom nudijo podporo pri vzpostavitvi in optimizaciji oglaševalskega računa pri vodenju platforme in sodelujejo pri njenem razvoju. »Ko smo pred letom dni raziskovali platforme za sožitno oglaševanje, ki bi omogočale napredne funkcije, ki jih potrebujemo kot agencija za učinkovitostni marketing, se je izkazalo, da imamo to znanje in orodje v Sloveniji. Vsi nadaljnji koraki so bili logični,« je povedal Denis Jakin, direktor agencije W3B.