• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Tokratni pregled delovnih mest tedna bi lahko povzeli z »vsega po malem«.

Grey Ljubljana v svoje vrste vabi tekstopisca (m/ž) z vsaj tremi leti dela v oglaševalskih agencijah. Prijave pričakujejo do 25. maja 2018 na elektronskem naslovu [email protected].

Futura DDB zaposli programerja (m/ž) z znanji PHP, WordPress CMS, CSS, HTML in JS. Prijave pričakujejo do 28. maja 2018 na elektronskem naslovu [email protected].

Agencija Vodik nudi priložnost vodji projektov (m/ž), ki bo samostojno načrtoval in vodil več vzporednih projektov na področju celovite podpore iz oglaševanja. Prijave sprejemajo do 30. maja 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Hofer Slovenija išče dva nova sodelavca, in sicer grafičnega oblikovalca (m/ž) in strokovnega sodelavca v oddelku marketinga in komunikacij (m/ž). Na obe delovni mesti se prijavite preko spletnega obrazca.

Proizvajalec pnevmatik Goodyear Dunlop Sava Tires zaposli koordinatorja v marketingu za potniške pnevmatiko (m/ž) za načrtovanje in izvedbo marketinških aktivnosti v skladu s strategijo Adria in globalno marketinško strategijo. Prijave sprejemajo le še do danes preko spletnega obrazca, kjer si lahko preberete več o prijavi in zaposlitvi.

GoOpti v svoje vrste vabi strokovnjaka za Google Adwords (m/ž) za vodenje kampanj na različnih mednarodnih trgih in jezikih v skladu s strategijo, cilji in ključnimi kazalniki uspeha. Prijave sprejemajo do 20. maja 2018 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Smučarsko središče Golte v svojo sredino vabi sodelavca za prodajo in marketing (m/ž), ki bo med drugim skrbel za prodajo in organizacijo poslovnih dogodkov za podjetja in pripravo ponudb za podjetja in skupine. Prijave sprejemajo do 15. junija 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več informacij pa najdete na zaposlitvenem portalu MojaZaposlitev.si.

Podjetje Ham, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo stolov SpinaliS išče sodelavca za delovno mesto poslovnega asistenta direktorja. Delo bo na področju poslovne administracije, knjigovodstva, marketinga in IT. Več informacij o prostem delovnem mestu dobite na portalu MojeDelo. Prijavo lahko oddate na portalu ali na elektronski naslov [email protected]