• Facebook
  • Twitter
  • RSS

XYZ se predstavlja z novo akcijo in spletno stranjo

Modna trgovina XYZ (v okviru skupine Sportina Group) se po novem ponaša s spletno stranjo, ki vključuje tudi modni katalog. Novosti predstavljajo tudi z oglaševalsko akcijo, ki je delo hišne ekipe.

Pri snovanju sta poleg internega oddelka sodelovala še modna ustvarjalca Sašo Radovič in Barbara Žnidar, fotografije pa je posnela fotografinja Urška Premik. V akciji »Odklenite svojo VIP modno vsebino« se predstavlja skupina posameznikov XYZ Nation of fashion s samosvojim slogom in pogledom na svet, ki jih druži ljubezen do mode in univerzalna modna abeceda, ki se namesto z ABC začne z XYZ.

»Najbolj modna skupnost v regiji« se je najprej predstavila z golimi telesi, kjer so modni dodatki poleg golote prevzeli osrednji del akcije, sama golota pa je namesto provokativne podobe dobila bolj estetsko. Uvodni, »teaser« fazi sledita še spomladanska in poletna različica, kjer se prej razgaljeni modeli predstavijo v  različnih modnih kombinacijah, primernih sezoni, predvsem pa v sebi lastnem modnem in življenjskem slogu ter pogledu na svet. Akcija poteka v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji in Črni gori ter Avstriji.

»Komunikacijski kanali so prilagojeni vsakemu trgu, na katerem nastopamo. Največji poudarek je na digitalni komunikaciji, spletu, družbenih omrežjih, v tiskanih medijih, zunanjem oglaševanju, vključili pa smo seveda tudi lastne kanale od kluba, aktivnosti na prodajnih mestih in izložb,« so za MM povedali v Sportini Group.

Akcija je v prvi vrsti namenjena promociji prenove spletne strani in modnega kataloga, ki je bil razvit v sodelovanju z agencijo Vareo. XYZ Premium Fashion Store ima namreč novo spletno stran, prvo v zgodovini trgovine, ki se na kataloški način predstavlja z avtorskim slikovnim materialom in modnimi kombinacijami. Vsebine sledijo identiteti blagovne znamke XYZ. Na spletni strani tako najdete izbrane modne kombinacije ter modne dodatke, ki odražajo ponudbo trgovine in predvsem sledijo poslanstvu XYZ – modi za vse generacije in vsak okus. »XYZ je pravi odgovor za vse modne navdušence, ljubitelje vodilnih globalnih znamk in za vse tiste, ki se radi »pocrkljajo« in svoj slog popestrijo s posebnim modnim izdelkom,« dodajajo v Sportini.