• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Ni prostora za kosilo

Program 07. Diggita bo letos tako bogat, da na konferenci ne bo odmora za kosilo! Saj veste, v digitalnem svetu ni časa za počitek.

Prijavi se zdaj --> https://bit.ly/2K2xSaQ

V konferenčnem delu bo sedem osrednjih tem: digitalni izzivi v letu 2018, umetna inteligenca, tehnologija blockchain, novi poslovni pristopi, digitalne inovacije v letu 2017 in vplivnostni marketing. Popolnoma se bomo posvetili uspešnim slovenskim digitalnim zgodbam. 

Človek, ki sliši barve in slika zvoke

Prvič bo v Sloveniji nastopil prvi kiborg na svetu Neil Harbisson. V čem je drugačen od nas, »navadnih« ljudi?  V lobanjo so mu vgradili anteno za prepoznavanje barv in slik. Predaval bo o spoznanju, da aktivno sodelovanje pri našem lastnem biološkem razvoju ni več teorija, temveč možnost. »To, da sami postanemo tehnologija, namesto da bi uporabljali ali nosili tehnologijo, odpira možnosti za dodatne organe in čutila onkraj tistih, s katerimi je omejena človeška vrsta,« je prepričan v Veliki Britaniji rojeni umetnik in aktivist.

70 prijavljenih del, 16 kategorij, 4 velike nagrade

Pestro bo tudi v tekmovalnem delu. Desetčlanska strokovna žirija na čelu z Barbaro Randić, vodjo tržnih komunikacij za regijo Adriatik v podjetju Renault Nissan Slovenija, bo ocenjevala 70 prijavljenih del v 16 kategorijah. Največ prijav beležita kategoriji trgovina ter hrana in pijača.

Mimogrede, danes je zadnji dan za zgodnje prijave za osebno udeležbo.

Prihrani 70 EUR! Kotizacije samo še jutri po 220 EUR + DDV.