• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V prvem majskem pregledu delovnih mest tedna nove moči iščejo predvsem marketinški oddelki podjetij.

Digitalna agencija Optiweb v svoje vrste vabi strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) za soustvarjanje strategij digitalnega marketinga, razvoj vsebin za digitalne medije in optimizacijo procesov digitalnega marketinga. Prijave zbirajo do 6. maja 2018 preko spletnega obrazca.

Transporter Footwear, ki je zastopnik blagovnih znamk Caterpillar, Birkenstock, in Tommy Hilfiger, išče vodjo blagovnih znamk (m/ž). Kandidat bo skrbel za razvoj blagovne znamke, sodeloval z oddelkom marketinga in komuniciral z vele- in maloprodajnim oddelkom. Prijave sprejemajo do 9. maja 2018 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com, kjer je na voljo tudi več informacij o delovnem mestu.

Petrol v svoje vrste vabi tekstopisca (m/ž) in produktnega vodjo v trženju (m/ž).

Nestlé Adriatic zaposli strokovnjaka za razvoj prodaje po prodajnih kanalih in kategorijah proizvodov (m/ž), ki bo odgovoren vodji oddelka in bo skrbel za vse dejavnosti na prodajnih mestih za posamezno kategorijo in razvoj strategije prodaje na maloprodajnih trgih. Prijave sprejemajo do 14. maja 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Farmacevtsko podjetje Omega Pharma zaposli vodjo blagovne znamke (m/ž), ki bo v sodelovanju z oddelkom za strateško upravljanje blagovnih znamk skrbel za širok portfelj blagovnih znamk in sodeloval z oglaševalskimi agencijami. Prijave sprejemajo preko družbenega omrežja LinkedIn.

Revija Direktor v svoje vrste vabi vodjo prodaje in marketinga (m/ž), ki bo odgovoren za analizo trga, pripravo prodajnih strategij in promocijskih aktivnosti. Prijavite se lahko do 10. maja 2018 preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.si.

Hermi išče asistenta v marketingu (m/ž), ki bo pomagal pri snovanju marketinških kampanj, pisanje besedil za spletne strani in spremljanje medijev. Prijave sprejemajo do 24. maja 2018 preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.si, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Roltek v svojo sredino vabi asistenta v marketingu (m/ž) za pripravo promocijskih člankov, vsebinsko obdelavo in pripravo novih idej za oblikovanje. Vaše prijave pričakujejo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.