• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Predpraznični pregled delovnih mest ponuja predvsem delovne izzive v prodajnih in marketinških oddelkih.

Studio Moderna išče vodjo prodajnega kanala za tiskane medije (m/ž), ki bo prevzel odgovornost za rezultate prodajnega kanala na dodeljenih trgih. Prijave sprejemajo do 6. maja 2018 na elektronskem naslovu [email protected]

Eurosender zaposli tekstopisce (m/ž) za pisanje vsebin v italijanskem, romunskemin francoskemjeziku.

Bi4Dynamics, ki se ukvarja s poslovno inteligenco, išče vodjo prodaje in marketinga (m/ž) za skrb za obstoječe partnerje in širjenje poslovanja. Vaše prijave pričakujejo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Farmacevtsko podjetje Mylan išče produktnega vodjo (m/ž), ki bo odgovoren za zasnovo in implementacijo marketinških programov za zdravila. Pogoj je univerzitetna izobrazba naravoslovne smeri. Prijave sprejemajo do 13. maja preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com

Oglaševalec leta A1 Slovenija v svoje vrste vabi strokovnjaka za podatkovno središče (m/ž) za izvedbo analiz in uvedbo tehničnih rešitev za poslovno poročanje. Prijave sprejemajo do 7. maja 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberetetukaj.

Taksi podjetje Cammeo v svojo sredino vabi sodelavca za odnose z javnostmi (m/ž), ki bo skrbel za izvedbo marketinških aktivnosti, pripravo objav na družbenih omrežjih in izvedbo akcij odnosov z javnostmi. Prijave sprejemajo do 15. maja 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Abanka nudi priložnost sodelavcu (m/ž) za delo v službi za razvoj in marketing v oddelku za analitiko. Kandidat bo sodeloval pri ugotavljanju vzorcev iz množice podatkov in pripravo simulacij za poslovne odločitve.Prijave sprejemajo do 7. maja 2018 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Farmacevtsko podjetje Medis zaposli strokovnjaka za medije (m/ž) za koordinacijo z medijsko agencijo in produktnimi vodji pri zasnovi medijskih strategij, pripravi oglaševalskih akcij in koordinacijo priprave promocijskih materialov. Prijave sprejemajo do 2. maja 2018 preko spletnega obrazca, kjer najdete tudi več informacij o zaposlitvi.