• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Od igralca do razvijalca

Ekipa2, hčerinsko podjetje družbe Outfit7 Limited, tudi letos organizira poletno delavnico Talent Camp. Udeleženci bodo lahko s pomočjo mentorjev v dveh tednih svojo idejo razvili v mobilno igro. Prijave sprejemajo do 22. maja 2018.

Talent Camp je poletna delavnica za vse, ki si želijo pridobiti ključna znanja s področja mobilnih tehnologij. Mentorji udeležencem pomagajo razviti mobilno igro, od ideje do končnega produkta. Prednost imajo kandidati s poznavanjem različnih programskih jezikov in znanji oblikovanja, ilustracije, animacije in umetnost. Kot pravijo v Ekipi2, je Talent Camp lepa priložnost za vse »gamerje« z dobrimi idejami in razmišljanjem zunaj ustaljenih okvirjev.

»Najboljši postanejo del naše ekipe in verjamemo, da bo tudi letos tako. Talenti, ki so k nam prišli po najnovejša znanja, danes z nami ustvarjajo uspešnice, ki jih je naložilo več kot 7,7 milijarde uporabnikov. To je več, kot je vseh ljudi na svetu!« je povedal Jure Prek, izvršni direktor izvršni direktor družbe Outfit7 Limited.

Prijavite se lahko tukaj, več informacij pa najdete tukaj. Talent Camp bo potekal med 6. in 20. julijem 2018.