• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Delodajalci si tudi v tem tednu želijo največ strokovnjakov za digitalni marketing, svojo novo karierno priložnost pa bodo lahko izkoristili tudi izkušeni vodje projektov in komunikatorji.

(Foto: Pixabay)

Agencija Innovatif širi svojo ekipo in si želi »zagnanih sodelavcev timskega duha, ki so odprti za učenje«. K sodelovanju vabijo vodjo projektov (m/ž), strokovnjaka za družbene medije (m/ž), tekstopisca (m/ž), medijskega načrtovalca (m/ž) in spletnega oblikovalca (m/ž). Prijave sprejemajo do 5. maja na ta e-naslov.

Digitalna agencija iPROM zaposli asistenta (m/ž) v oddelku za iskalni marketing. Pričakujejo izkušnje s kampanjami Google AdWords, poznavanje Google Analytics, dobre komunikacijske sposobnosti v slovenskem in angleškem jeziku in osnovno razumevanje digitalnih trendov. Prijave sprejemajo do vključno 13. maja 2018. Več informacij in prijavni obrazec najdete tu.

Digitalna agencija Madwise k sodelovanju vabi mlajšega izvajalca oglaševalskih akcij za Google Adwords in Facebook (m/ž). Prijave sprejemajo do 24. aprila na portalu Moja zaposlitev, kjer najdete tudi dodatne informacije o delovnem mestu.

Podjetje Kivi Com iz Slovenj Gradca, ki razvija napredne poslovne spletne rešitve, med drugim išče izkušenega vodjo projektov (m/ž) z najmanj 3-letnimi izkušnjami s spletnimi projektni različnih ravni in razvijalce spletnih aplikacij (m/ž). Več informacij o razpisanih delovnih mestih podjetja, ki se širi in poslovno enoto odpira tudi v Mariboru, najdete tu.

CNVOS, Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij, k sodelovanju vabi izkušenega vodjo komuniciranja (m/ž) z najmanj petletnimi izkušnjami pri zahtevnejših komunikacijskih projektih in odličnim poznavanjem slovenske medijske krajine ter ključnih urednikov in novinarjev. Prijave z dokazili o izkušnjah sprejemajo na [email protected] do 23. aprila 2018, več informacij pa najdete tu.

Ekipa Minicityja zaposli vodjo komunikacij in digitalnega marketinga (m/ž), od katerega med drugim pričakujejo strateško in celostno upravljanje z družbenimi omrežji, pripravo vsebin za blog in skrb za spletno oglaševanje. Prijave sprejemajo do 30. aprila na e-naslov, več informacij pa najdete tu.

Optika Clarus zaposli vodjo marketinga (m/ž) z izkušnjami in znanjem s področja vodenja projektov, strateškega in digitalnega marketinga, grafičnega oblikovanja in kreativnega pisanja. Prijave sprejemajo na tem e-naslovu, več informacij pa je na portalu Moje delo.

Farmacevtska družba Novartis je objavila prosto delovno mesto vodje blagovne znamke in terena (m/ž),ki bo med drugim odgovoren za izdelavo in izvedbo marketinških načrtov za svoj portfelj zdravil ter vzpostavitev in vzdrževanje odnosov s strankami na terenu. Prijave sprejemajo na tem spletnem naslovu do 26. aprila 2018, več informacij pa najdete na portalu Moje delo.