• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna si delodajalci najbolj želijo vodij projektov in komunikatorjev.

Medijska družba Pro Plus v svoje vrste vabi asistenta vodje projektov (m/ž) za zagotavljanje podpore vodjem projektov, pripravo ponudb ter pripravo poročil in analiz. Prijave sprejemajo do 6. maja 2018 preko spletnega obrazca, več informacij pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

NLB išče poslovnega komunikatorja (m/ž) za izvedbo produktnih in korporativnih odnosov z mediji, upravljanje družbenih medijev in pripravo foto- in videovsebin. Prijave sprejemajo do 18. aprila 2018 na spletni strani banke, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Podjetje Lili in Roza, ki na slovenskem trgu zastopa blagovne znamke MAX & Co, Petit Bateau in Closed, zaposli sodelavca v odnosih z javnostmi (m/ž). Kandidat bo odgovoren za organizacijo in načrtovanje trženjskih aktivnosti in aktivnosti odnosov z javnostmi, vodenje dogodkov, marketinško komuniciranje s strankami, trženje vsebin, vodenje projektov v roku in v okviru proračuna, iskanje novih idej za sodelovanje ter upravljanje družbenih medijev. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected]

Celtra v svoje vrste vabi vodjo projektov (m/ž) za podporo obstoječim razvojnim in projektnim aktivnostim. Več informacij o prijavah in samem delovnem mestu najdete na njihovem profilu na LinkedInu.

Abanka zaposli sodelavca na področju tržnega komuniciranja (m/ž), ki bo med drugim skrbel za razvoj storitvenih blagovnih znamk in merjenje uporabniške izkušnje na spletnem portalu. Prijave sprejemajo do 23. aprila 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o zaposlitvi pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Start-up Eurosender išče tekstopisce (m/ž) v nemškem, španskem, portugalskem in nizozemskem jeziku.

Danfoss v svojo sredino vabivodjo digitalnih projektov (m/ž) za vodenje projektov digitalne prodaje na mednarodni ravni. Izbrani kandidat bo z razvojem digitalnih aplikacij za boljšo izkušnjo kupca nudil podporo poslovanju. Podrobnosti o delovnem mestu in prijavi preberite na njihovi strani na LinkedInu.