• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Prvi aprilski pregled delovnih mest tedna ponuja priložnosti za delo v marketingu v trgovski, bančni in farmacevtski panogi.

Trgovec Müllerišče referenta na oddelku marketinga (m/ž) z zelo dobrim znanjem nemškega jezika in izkušnjami na podobnem delovnem mestu.

Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o prijavi in delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Banka SKBv svoje vrste vabi tržnega komunikatorja (m/ž) v sektorju marketing – tržne komunikacije. Kandidat bo med drugim pripravljal strategije za tržno komuniciranje in upravljal spletne strani banke in njene profile na družbenih omrežjih. Delovno mesto je odprto do 8. aprila 2018, vse podrobnosti o prijavi pa najdete na spletni strani banke.

Skupina Gorenjek sodelovanju vabi oblikovalca vizualnih komunikacij (m/ž). Pričakujejo poznavanje grafičnih računalniških  orodij (Corel Draw, Adobe Illustrator) in za modeliranje v 3D. Prijave sprejemajo do 15. aprila 2018 tukaj.

V podjetju Vitapurzaposlijospletnega oblikovalca (m/ž)in vodjo projektov za internetno prodajo (m/ž)z izkušnjami na področju spletnega marketinga.Prijave sprejemajo do 15. aprila 2018 na elektronskem naslovu [email protected]

Elanv svoje vrste vabi vodjo prodajnega področja (m/ž) za vodenje določenega prodajnega segmenta in sodelovanje pri marketinških aktivnostih družbe. Prijave s priloženim življenjepisom pričakujejo do vključno 30. aprila 2018 na elektronskem naslovu [email protected]. Več informacij o delovnem mestu najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Farmacevtska družba Roche zaposli strokovnjaka za marketing (m/ž) za izvedbo marketinških načrtov in pripravo digitalnih promocijskih orodij. Prijavite se lahko do 15. aprila 2018 preko njihove strani na LinkedInu, več o zaposlitvi pa si lahko preberete tudi na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Podjetje Mylan išče produktnega vodjo (m/ž), ki bo odgovoren za zasnovo in implementacijo marketinških programov za zdravila. Pogoj je univerzitetna izobrazba naravoslovne smeri. Prijave sprejemajo do 15. aprila samo preko portala Mojedelo.com.

Slovenska turistična organizacija zaposli vodjo vsebinskega marketinga (m/ž) za načrtovanje in organizacijo izvajanja promocijskih aktivnosti in aktivnosti na področju oglaševanja v tujini. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj.