• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Pravijo, da kdor išče, ta najde. V tokratnem pregledu delovnih mest tedna bo to veljalo predvsem za marketinške strokovnjake in vodje projektov.

Agencija Innovatif išče izkušenega vodjo projektov (m/ž) za upravljanje celostnih oglaševalskih akcij in pripravo projektov z merljivimi cilji. Prijave sprejemajo do 15. aprila 2018 na elektronskem naslovu [email protected]. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj.

Oglaševalska agencija AV studio išče dva nova sodelavca. V svojo ekipo vabijo strokovnjaka za spletno analitiko (m/ž) in spletnega oblikovalca (m/ž) z izkušnjami oblikovanja na področju digitalnih medijev. Prijavi na obe delovni mesti sprejemajo do 9. aprila 2018 na elektronskem naslovu [email protected].

Agencija Povem išče asistenta na področju odnosov z javnostmi (m/ž). Prijave zbirajo do 9. aprila 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več informacij pa najdete tukaj.

Startup Flaviar zaposli strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki bo vodil (prikazne) kampanje z Google AdWords in oglaševanje na YouTubu na trgih EU in ZDA. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj.

 Spletni trgovec Mimovrste k sodelovanju vabi strokovnjaka za trženje v marketingu (m/ž) za načrtovanje marketinških aktivnosti, podprtih s strani dobaviteljev, in dogovarjanje z dobavitelji glede marketinških aktivnosti. Prijave sprejemajo do 4. aprila 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete tukaj.

Slovenska turistična organizacija zaposli vodjo vsebinskega marketinga (m/ž) za načrtovanje in organizacijo izvajanja promocijskih aktivnosti in aktivnosti na področju ogalešvanja v tujini. Več o delovnem mesu in prijavii si lahko preberete tukaj.

Blagovna znamka oblačil The Icon išče strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž). Spletna trgovina z oblačili Etiketa Shop namreč prenavlja spletno stran. Odgovorni boste za oglaševanje na Facebooku in Google AdWords v Sloveniji in na Hrvaškem ter testiranje različnih kreativnih zasnov, ciljnih skupin in spletnih funkcionalnosti. Svoje prijave pošljite do 10. aprila 2018 na elektronski naslov [email protected].

Husqvarna Group v svoje vrste vabi referenta za marketing in vodenje projektov (m/ž) za področji Slovenije in Hrvaške. Kandidat bo med drugim pripravljal letni katalog in urejal spletno stran ter pripravljal letni prodajni nabor v dogovoru z vodjo prodaje. Prijave sprejemajo le preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Coca-Cola HBC Slovenija v svojo sredino vabi skrbnika ključnih kupcev (m/ž) za izdelavo načrtov in analiz, reševanje reklamacij in izdelavo prodajnih načrtov.  Prijave sprejemajo do 3. aprila 2018 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Radenska zaposli strokovnjaka za trgovinski marketing (m/ž) za pripravo marketinškega materiala za posamezne prodajne kanale in sodelovanje pri pripravi in razvoju posebnih promocij za stranke. Prijave pošljite do 8. aprila 2018 na elektronski naslov [email protected], več o zaposlitvi pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Merkur zaposli vodjo projektov (m/ž) za področje spletne trgovine, urejanje vsebin v Spletnem centru Merkur in pripravo uporabniku prijaznih pristajalnih strani. Prijave zbirajo do 8. aprila 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Jub nudi priložnost skrbniku digitalnih komunikacij (m/ž). Kandidat bo skrbel za pripravo vsebin za spletno stran in marketing na družbenih omrežjih. Prijave sprejemajo do 1. aprila 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Podjetje Silco, ki deluje v avtomobilski industriji, išče vodjo marketinga (m/ž). Prijave sprejemajo do 15. aprila 2018 na elektronskem naslovu [email protected]. Več informacij najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.