• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V prvem pomladnem pregledu delovnih mest so najbolj iskani kadri za vodenje projektov in strokovnjaki na področju digitalnega marketinga. Priložnosti se najdeta tudi za tekstopisce.

Oglaševalska agencija Grey vabi dva študenta z absolventskim statusom (m/ž) za pomoč pri vodenju projektov in medijskem načrtovanju. Podrobneje o delovnih mestih si lahko preberete tukaj.

Oglaševalska agencija F2 nudi priložnost vodji projektov (m/ž) za digitalne vsebine, ki je vešč upravljanja družbenih omrežij in ustvarjanja najrazličnejših vsebin.Agencija išče se tudi mlajšega vodjo projektov (m/ž), ki mu komuniciranje z naročniki ni tuje in svoje delo opravlja organizirano, odgovorno, zanesljivo, a še vedno s kančkom sproščenosti. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected]. Več informacij najdete tukaj.

Podjetje Magistrat International, distributer blagovnih znamk Bahlsen, Guylian, Lindt, Chupa Chups in Ricola, zaposli tekstopisca (m/ž). Delo bo obsegalo pisanje vsebin za različne spletne medije, ustvarjanje besedil za pristajalne strani in pisanje opisov izdelkov za spletno trgovino. Prijave pošljite do 26. marca 2018 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Lisca zaposli pomočnika produktnega vodje (m/ž) za sodelovanje pri organiziranju, vodenju in nadziranju razvoja obstoječih in novih prodajnih programov. Prijave sprejemajo do 4. aprila 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Renault Nissan Slovenija v svoje vrste vabi koordinatorja tržnih komunikacij (m/ž) za nacionalno in lokalno koordinacijo oglaševanja blagovnih znamk Renault in Dacia. Prijave sprejemajo le preko portala MojeDelo.com

Visokotehnološka družba Ema išče strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž). Kandidat bo med drugim odgovoren za marketinško podporo produktnemu vodji za izdelke s področja telematike in vzpostavitev EMA Academy, namenjene prenosu informacij in usposabljanju partnerjev. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnih nalogah pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Startup Eurosender v svoje vrste vabi strokovnjaka za optimizacijo v iskalnikih (m/ž), ki bo z uporabo orodij SEO skrbel za rast podjetja. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več informacij pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Lesnina XXXL nudi priložnost tekstopiscu (m/ž) za pisanje prodajnih vsebin za različne spletne medije, besedil za pristajalne strani, spletne pasice in druge spletne vsebine. Več informacij o prijavi in delovnih nalog jetukaj.

Terme Snovik iščejo vodjo prodaje in marketinga (m/ž), ki bo odgovoren za vodenje ter koordinacijo vseh aktivnosti in virov, potrebnih za doseganje prodajnih ciljev na tujih in slovenskem trgu. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.si.