• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Na tekmovanju WEBSI Spletni prvaki bo šest novih kategorij

WEBSI Spletni prvaki 2018 s sloganom »Povezujemo odličnost« že sedmič nagrajuje digitalne projekte v Sloveniji. Novost letošnjega dogodka je kar šest novih tekmovalnih kategorij in prenovljena celostna grafična podoba. Prijave v tekmovalni del so odprte do 25. maja 2018.

Po novem se lahko prijavitelji za nagrade potegujejo v 17 kategorijah. Organizatorji so dodali še kategorije avtomobilizem, digitalna orodja, dogodki in prosti čas, finančni sektor, produktne ter pristajalne spletne strani in video. Prijavljena dela bo ocenjevala 75-članska žirija pod vodstvom mag. Tjaše Kolenc Filipčič, direktorice službe za marketing v Zavarovalnici Triglav. Tako kot lani bodo tudi letos podelili nagrado za »naj digitalca« oziroma posameznika, ki je najbolj zaznamoval področje digitalnega komuniciranja v preteklem letu.

S prenovljeno celostno grafično podobo želijo organziatorji poudariti poslanstvo projekta: povezovanje odličnosti. »S sloganom želimo vsako leto ujeti duh časa in seveda WEBSIja. Letošnji je skupaj z novo podobo nastal kot rezultat številnih mnenj, ki jih prejemamo od naših partnerjev. WEBSI ustvarja stike, napredek, motivacijo, zvestobo in hvaležnost naročnikov, predvsem pa posel! Prejeli smo številna mnenja tako prijaviteljev kot tudi članov žirij in drugih, da jim je sodelovanje prineslo tudi dodaten posel,« je povedal Matija Škof, direktor projekta Websi Spletni prvaki.

Več o projektu in tekmovanju si lahko preberete tukaj.