• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Sportina odprla »garažo«

Zaradi centralizacije vodenja in upravljanja projektov digitalnega razvoja je Sportina Group ustanovila Digi Hub. Gre za prostore, namenjene povezovanju njihovih zaposlenih s strokovnjaki za implementacijo novih tehnologij. S tem želijo optimizirati svoj poslovni model in zagotoviti čim boljšo uporabniško izkušnjo.

Prednostno se bodo s projektom Digi Hub osredotočili na znanje tehnologij blockchain, kriptovalut, rabo podatkov in integracijo najboljših IT- ter procesnih rešitev na posameznih poslovnih področjih. V Sportini verjamejo, da je treba čim več novopridobljenega znanja uporabiti v lastnem poslovnem modelu.

Projekt Garaža 2.0

Kot pravijo v Sportini, se je odprtih pisarn (»open office«) Digi Huba hitro prijel vzdevek »garaža«. »Največje zgodbe se vedno začnejo v garaži, pa naj gre za svetovne velikane na področju IT, komunikacijskih tehnologij in platform, e-prodaje in distribucije, enako pa se je začela tudi zgodba Sportine Group, v garaži pred 25 leti. Digi Hub je hkrati valilnica nove korporativne kulture, kjer naj prevladajo podjetniški duh, odprtost, kreativnost, učinkovitost, inovativnost, prijateljstvo in zabava,« so zapisali v sporočilu za javnost.