• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna se »vračajo« delovni izzivi v agencijah, veliko zanimanja pa je tudi za digitalne strokovnjake.

Agencija AV studio v svoje vrste vabi programerja (m/ž) z izkušnjami v spletnem razvoju, poznavanjem objektno orientiranega programiranja, poznavanjem in razumevanjem najboljših razvojnih praks in procesov ter  izkušnjami v programiranju v WordPressu. Več informacij je na voljo tukaj.  Ponudbo pošljite na elektronski naslov [email protected] do 26. marca 2018. Več informacij o delovnem mestu najdete tukaj.

Agencija Pristop nudi priložnost asistentu za korporativno komuniciranje in odnose z javnostmi (m/ž).Zaželeno je temeljno poznavanje korporativnega komuniciranja, zmožnost večopravilnosti in analitično razmišljanje. Prijave pošljite do 28 marca 2018 na elektronski naslov [email protected], več informacij o delovnih nalogah pa najdete na spletni strani agencije.

Agencija za odnose z javnostmi Lin&Nil z blagovno znamko Andreja išče dva nova sodelavca, in sicer strokovnjaka za odnose z javnostmi (m/ž) in vodjo pisarne (m/ž). Delo vključuje sodelovanje z mediji, pisanje, organizacijo dogodkov in nastopanje. Prijave pošljite na elektronski naslov [email protected].

Medijska družba Pro Plus išče spletnega novinarja (m/ž) in organizatorja v programskem delu (m/ž). Prijave za obe delovni mesti sprejemajo preko spletne strani.

ARC-Kranj, distributer uveljavljenih blagovnih znamk za področje široke potrošnje, nudi priložnost vodji blagovnih znamk (m/ž). Kandidat bo skrbel za blagovni znamki L'Oréal Professionnel in Kérastase Paris ter razvoj in nadgradnjo dolgoročnega sodelovanja s strankami. Prijave pošljite na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Atlantic Grupa zaposli vodjo ključnih kupcev (m/ž) za segment horeca. Kandidat bo sodeloval pri načrtovanju prodajnih načrtov in njihove izvedbe ter gradnjo dobrih partnerskih odnosov s ključnimi kupci. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnih nalogah.

A1 Slovenija zaposli strokovnjaka za razvoj digitalnih produktov (m/ž), ki bo skrbel za pripravo podrobnih specifikacij glede uporabniške izkušnje, arhitekture, opredelitev procesov, pretoka podatkov in infrastrukture. Prijave pošljite na elektronski naslov [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Podjetje Sabex, ki skrbi za blagovne znamke Bioderma, Bio Beauté by Nuxe in Nuxe, zaposli vodjo odnosov z javnostmi in marketinga (m/ž) za načrtovanje in izvedbo projektov s področja marketinga, pisanje komunikacijskih besedil in

izvedbo  PR-aktivnosti. Prijavite se lahko preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Petrol v svojo sredino vabi strokovnega sodelavca pri razvoju digitalnih produktov (m/ž) na področju razvoja poslovnega modela in spletne platforme Marketplace. Prijave sprejemajo do 31. marca 2018 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu in zahtevanih znanjih.

Ljubljanske mlekarne iščejo asistenta v marketingu (m/ž) za pripravo analiz in poročil ter pomoč pri koordinaciji marketinških in oglaševalskih aktivnosti. Zainteresirani prijave pošljete do 19. marca 2018 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.