• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Ob mobilni denarnici je NLB napovedal tudi glasbeni projekt

Banka NLB je na predstavitvi nove storitve, mobilne banke NLB Pay, napovedala še glasbeni projekt NLBlender. Uporabniki aplikacije bodo namreč dobili ekskluzivni dostop do skladb slovenskih izvajalcev, ki združujejo različne glasbene zvrsti.

Po brezstičnih bankomatih in možnosti najema posojila v aplikaciji na telefonu, NLB v sodelovanju z družbo Mastercard predstavlja še sistem NLB Pay. Aplikacija omogoča brezstično plačevanje z mobilnim telefonom in uporabo virtualne kreditne kartice Mastercard. Uporabnike tako nagovarjajo, da »denarnico zamenjajo za telefon«, kot so povedali na uradni prestavitvi.

NLBlender pa je skupen projekt partnerjev NLB in Mastercard, ki primarno temelji na ekskluzivni nagradni igri za udeležbo na glasbeni podelitvi BRIT Awards 2019. Izhodišče je glasbena vsebina, tema aktivacije pa združevanje dveh korporativnih znamk in dveh tehnologij (kartičnega plačevanja in pametnega telefona).

Pri projektu NLBlender bosta sodelovali dve uveljavljeni glasbeni imeni, ki bosta ustvarjali novo glasbeno vsebino, njun ustvarjalni proces pa bo možno spremljati na spletni platformi in družbenih omrežjih. V sodelovanje je vključen tudi povezovalni element – DJ Zeds, ki na slovenski sceni slovi kot pionir mešanja različnih glasbenih žanrov. Slednji bo z mešanjem glasbe obeh sodelujočih avtorjev podprl tudi njun skupen zvok. Glasbeniki bodo s svojo artistično integriteto in stilom hkrati kreatorji vsebine in mediji. Rezultat sodelovanja pa bomo predstavili na ekskluzivnem zaključnem koncertu za uporabnike mobilne denarnice NLB Pay