• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Tokrat malo prostih delovnih izzivov v agencijskem svetu, a vseeno obilica priložnosti v marketingu.

Oglaševalska agencija Pristop išče asistenta vodje projektov (m/ž) s statusom študenta ali absolventa za pomoč pri analizah, pridobivanju ponudb in urejanju predstavitev. Priajve sprejemajo do 11. marca na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Agencija digiGRAL ima dve odprti delovni mesti in sicer iščejo strokovnjaka za spletni marketing (m/ž) in spletnega razvijalca (m/ž). Več informacij najdete tukaj.

Lisca zaposli medijskega načtrovalca (m/ž) za pripravo načrtov spletnega oglaševanja in sodelovanje s slovenskimi in tujimi medijskimi agencijami. Prijave lahko pošljete do 16. marca 2018 na elektronski naslov [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Trgovec Tuš v svoje vrste vabi grafičnega oblikovalca (m/ž), ki bo oblikoval nove zasnove letakov ter tiskanih in digitalnih materialov. Prijave so možne le preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com, kjer je na voljo tudi več informacij o delovnem mestu.

Spletni portal kosarka.si išče sodelavca v marketingu (m/ž), ki bo skrbel za trženje in marketing največjega slovenskega košarkarskega portala. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Športni trgovec Intersport v svojo sredino vabi analitika v marketingu (m/ž) za spremljanje in analiziranje marketinških akcijj, analizo akcijskih letakov, spletne trgovine in družbenih omrežij ter primerjavo učinkovitosti marketinških aktivnosti v večkanalnem okolju. Prijave sprejemajo do 18. marca 2018 preko zaposlitvenega portala Mojazaposlitev.si.

Podjetje Spinnaker NT, ki se ukvarja z distribucijo računalniške opreme, išče referenta v prodaji in marketingu (m/ž) za podporo v prodaji in nabavi. Prijave sprejemajo na elektronska naslova [email protected] ali [email protected] Več o delovnem mestu si lahko preberete na sposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Tehnična trgovina Inpos zaposli sodelavca v marketingu (m/ž) za raziskave trga in konkurence ter pripravo in izvedbo marketinških aktivnosti. Vaše prijave pričakujejo do 13. marca 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.