• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Eden tistih tednov, ko priložnosti za nove delovne izzive v marketingu res ne manjka.

Digitalna agencija Enki zaposli grafičnega oblikovalca (m/ž) z izkušnjami na področju digitalnega oblikovanja. Pričakujejo odlično poznavanje načrtovanja uporabniške izkušnje in vmesnikov, Adobe in družbenih omrežij. Prijave sprejemajo do 5. marca 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na spletni strani agencije.

Nestle Adriatic išče pomočnika razvoja prodajnih kanalov in kategorij (m/ž) za pomoč strokovnjaku za prodajne kategorije in upravitelju prodajnih kategorij pri vseh dejavnostih za posamezno kategorijo ter pri razvoju strategij trženja in oblikovanja za maloprodajo. Prijave sprejemajo do 11. marca 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Mercator zaposli vodjo blagovne skupine (m/ž) v sektorju Upravljanje z blagovnimi skupinami. Kandidat bo upravljal blagovne skupine v okviru danih pooblastil, spremljal in razvijal poslovni načrt posamezne blagovne skupine in dosegali postavljene cilje prihodkov in dobičkonosnost. Več o prijavi in delovnih nalogah najdete na Mercatorjevi spletni strani.

Proizvajalec ležišč Vitapur zaposli vodjo projektov za internetno prodajo (m/ž), ki bo načrtoval internetne prodajne aktivnosti in marketinške akcije za različne kanale. Prijave sprejemajo do 10. marca 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Drogerija dm-drogerie markt v svoje vrste vabi kandidate za študentsko delo v marketingu (m/ž), ki bodo pisali novice in vnašali  izdelke na spletno stran ter sodelovali z agencijo pri ustvarjanju kreativnih rešitev. Zainteresirani svoje prijave pošljite do 8. marca 2018 na elektronski naslov [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Podjetje Sabex, ki skrbi za blagovne znamke Bioderma, Bio Beauté by Nuxe in Nuxe, zaposli vodjo odnosov z javnostmi in marketinga (m/ž) za načrtovanje, in izvedbo projektov s področja marketinga, pisanje komunikacijskih besedil in

izvedbo  PR-aktivnosti. Prijavite se lahko preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Spar Slovenija išče strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž), ki bo odgovoren za načrtovanje in izvedbo marketinških aktivnosti ter organizacijo raznih akcij, pospeševanje prodaje in nagradnih iger. Prijave sprejemajo le še danes na elektronskem naslovu [email protected], podrobneje o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Krka v svoje vrste vabi pisca kreativnih marketinških vsebin (m/ž) za samostojno ustvarjanje idejnih konceptov za tržnokomunikacijske kampanje, pisanje marketinških vsebin za različne naslovnike in različne medije. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Spletna oglaševalska mreža Httpool zaposli vodjo ključnih kupcev (m/ž) za strateško svetovanje strankam na področju rešitev digitalnega marketinga in oglaševanja ter soustvarjanje digitalnih strategij in poslovnih rešitev. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Podjetje Cofound.it, ki deluje na področju tehnologije blockchain in razvija platformo za sofinanciranje start-upov, v svojo sredino vabi strokovnjaka za komuniciranje (m/ž) in tekstopisca (m/ž). Prijave za obe delovni mesti sprejemajo do 4. marca 2018 na elektronskem naslovu [email protected].

Založnik Adria Media, ki ima pod svojim okriljem blagovne znamke revij Cosmopolitan, Playboy, Elle in Avto magazin, nudi pripravništvo novinarju in uredniku družbenih omrežij (m/ž). Izbrali bodo dva kandidata, ki bosta skupaj s še tremi pripravniki (fotografom, grafičnim oblikovalcem in lektorjem) delovala kot ekipa, preizkusila pa se bosta vsak na svojem področju. Prijave sprejemajo do 11. marca 2018 na elektronski naslov [email protected], podrobneje pa si lahko o izzivu preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.