• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Za razliko od prejšnjega je tokratni pregled prostih delovnih mest bolj raznovrsten. Nove delovne izzive lahko najdete v oglaševanju, tržnih raziskavah in strateškem marketingu.

Oglaševalska agencija Imago Bold išče vodjo ključnih naročnikov (m/ž), ki bo krmaril med stranko in agencijo ter pomagal pri pisarniških opravilih. Iščejo tudi umetniškega direktorja (m/ž). Prijave sprejemajo do 25. februarja 2018 na elektronski naslov [email protected].

Digitalna agencija Madwise zaposli strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) za pisanje digitalnih vsebin, sodelovanje z naročniki, e-poštni marketing ter pripravo in skrb za oglaševalske akcije. Prijavite se lahko do 20. februarja 2018 na spletni strani agencije.

Raziskovalna družba Arhea v svojo ekipo vabi vodjo tržno-raziskovalnih in svetovalnih projektov (m/ž), ki si želi postati vodja ključnih naročnikov. Iščejo raziskovalca po duši, ki ga navdušuje marketing, rad rešuje poslovne probleme, uživa v delu z različnimi naročniki in želi prispevati k njihovim poslovnim odločitvam.

Proizvajalec ležišč Vitapur zaposli grafičnega oblikovalca (m/ž), vodjo ključnih kupcev (m/ž), vodjo projektov za internetno prodajo (m/ž) ter vodjo projektov in marketinga (m/ž).

Skupina Bureau Veritas išče skrbnika za strateški marketing (m/ž), ki bo pomagal pri strateškem in operativnem delu ter tržnem komuniciranju. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Startup Zemanta nudi priložnost pripravniku (m/ž) na področju skrbništva strank. Ker boste večinoma delali z ameriškimi strankami, bo vaš delovni čas v popoldanskih in večernih urah. Prijave v angleškem jeziku pošljite do 14. marca 2018 na elektronski naslov [email protected], več o delovnih nalogah pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Družba Medis, specializirana za za razvoj, prodajo in distribucijo zdravil, medicinskih pripomočkov in opreme, je razpisala delovno mesto  sodelavca za informiranje strokovne javnosti in izvedbo marketinških aktivnosti v  Vzhodni Sloveniji (m/ž). Več o prijavi in delovnih nalogah si lahko preberete tukaj.