• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Stavimo, da ne boste ugotovili skrivnosti te sobe pobega

Agencija BETC Pariz je pripravila nadaljevanje odmevne akcije »Všečkaj mojo odvisnost« (»Like My Addiction«). Tokratna akcija pa se z Instagrama seli v sobo pobega. Nič vam ne bomo izdali, poglejte najprej oglas.

Ste v letu 2009 v prelepem stanovanju bogate ženske z imenom Laurence Cottet. Ni je doma, obiskovalci pa imate možnost fotografirati vse mogoče dokaze njene skrivnosti. In teh je veliko. Najdete lahko sledi krvi, razbite posode in ogledala, krvave madeže po preprogi in okrvavljeno zobno ščetko. Kaj za vraga se tukaj dogaja? Gre za morilko, tajno agentko, je mogoče vampirka? No, podobna vprašanja si je zastavljalo sedem tisoč obiskovalcev rekonstrukcije stanovanja resnične Laurence. Niti eden ni uganil prave skrivnosti.

Laurence je bila kljub dobri službi in visokemu družbenem položaju alkoholičarka. Z njenim primerom francoska neprofitna organizacija Addict Aide opozarja na problematiko alkoholizma med ženskami. Tako kot z lansko akcijo »Všečkaj mojo odvisnost« nam daje vedeti, da je lahko alkoholik nekdo zelo blizu nas, pa tega sploh ne opazimo.