• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Tudi v tokratnem pregledu delovnih mest tedna podjetja najbolj iščejo vodje projektov in strokovnjake za digitalni marketing.

Digitalna agencija W3B nudi priložnost strokovnjaku za oglaševanje na Googlu in Facebooku (m/ž). Novi sodelavec bo skrbel za pripravo, vodenje in poročanje o oglaševalskih akcijah (vsi formati in oblike). Prijave zbirajo do 28. februarja 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Banka Slovenije išče svetovalca v službi za odnose z javnostmi (m/ž), ki bo urednikoval intra- in internet Banke Slovenije, skrbel za redakcijo besedil za komuniciranje z različnimi javnostmi in izvajal komunikacijske dejavnosti. Prijave sprejemajo do 14. februarja 2018 preko spletne strani, kjer je tudi več informacij o razpisu.

Atlantic Grupa zaposli vodjo ključnih kupcev (m/ž) in vodjo nakupnega (»shopper«) marketinga (m/ž). Za obe delovni mesti se prijavite preko spletnega obrazca.

Teambuilding akademija v svojo sredino vabi vodjo dogodkov (m/ž) za organizacijo in izvedbo dodeljenih aktivnih timskih dogodkov. Prijave sprejemajo do 23. februarja 2018 na elektronski naslov [email protected] Več o delovnem mestu si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Podjetje Akrobat, ki se ukvarja s proizvodnjo trampolinov, v svojo sredino vabi vodjo marketinga (m/ž), ki bo med drugim odgovoren za pripravo strategije marketinškega komuniciranja in vsebinsko zasnovo marketinških aktivnosti. Prijavite se lahko do 19. februarja 2018 na elektronski naslov [email protected], več o zaposlitvi pa si lahko preberete na zaposlitvenem portal MojeDelo.com.

Kozmetično podjetje Hemptouch zaposli sodelavca v marketingu in prodaji (m/ž) za pripravo ponudb za potencialne partnerje ter svetovanje in podporo ključnim kupcem v Sloveniji in tujini. Zainteresirani pošljite prijave do 16. februarja 2018 na elektronski naslov [email protected].

Podjetje Kompas Xnet, ki se ukvarja z razvojem rešitev informacijske tehnologije, nudi priložnost vodji projektov (m/ž) za koordinacijo z naročniki in načrtovanje, organiziranje, vodenje in nadzor izvedbe projektov. Prijave pošljite do 15. februarja 2018 na elektronski naslov [email protected]. Več o delovnem mestu si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com. 

Digitalna agencija Optiweb išče vodjo projektov v digitalnem marketingu (m/ž) in strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž). Prijave sprejemajo do 18. februarja 2018 preko spletnega obrazca.

Zaposlitvena agencija Adecco mlade vabi na delovno prakso »CEO za en mesec«, ki izbranemu kandidatu ali kandidatki omogoča, da že kot svojo prvo službo navede »direktor podjetja«. Na edinstveno »prakso« se lahko prijavijo do 17. aprila 2018 na povezavi.

Mediatoolkit nudi priložnost mlajšemu skrbniku ključnih strank (m/ž), ki bo skrbel za prodajne aktivnosti in pridobivanje novih naročnikov. Več informacij o prijavi in delovnih nalogah najdete tukaj.

Časnik Finance krepi novinarsko ekipo, zato k sodelovanju vabijo novinarja (m/ž). Prijave zbirajo do 19. februarja 2018 na elektronskem naslovu [email protected]i. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj.