• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Prvi februarski pregled delovnih mest v marketingu je pester. Še vedno so med bolj iskanimi vodje projektov in strokovnjaki za digitalni marketing.

Oglaševalska agencija AV studio v svojo ekipo vabi vodjo projektov (m/ž) v poslovni enoti v Ljubljani, ki bo samostojno vodil projekte in ekipe različnih internih strokovnjakov. Zaželene so izkušnje z načrtovanjem in vodenjem digitalnih projektov. Prijave sprejemajo do 15. februarja 2018, več informacij pa najdete tukaj.

Digitalna agencija Spletna postaja, podjetje specializirano za izdelavo spletnih strani, spletnih trgovin, B2B sistemov in rešitev po meri, zaradi povečanega obsega dela širi ekipo. Iščejo programerje (m/ž) za razvoj naprednih spletnih rešitev in vodjo projektov (m/ž)

Indigo Consulting, ki sodi pod okrilje skupine Pristop, išče mlajšega poslovnega svetovalca (m/ž), ki bo sodeloval pri različnih projektih poslovnega svetovanja za podjetja iz različnih panog. Prijave sprejemajo na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Banka SKB išče dva nova sodelavca, in sicer tržnega komunikatorja (m/ž) in strokovnjaka za marketing (m/ž).

Startup Viberate nudi priložnost grafičnemu oblikovalcu (m/ž) in tekstopiscu (m/ž).

Podjetje Kivi zaposli več strokovnjakov za digitalni marketing (m/ž) za upravljanje in nadzor nad digitalnim medijskim zakupom. Iščejo tudi  razvijalce (m/ž) za potrebe projektov v blockchain tehnologiji in asistenta vodje projektov (m/ž). Prijave pošljite na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Več delovnih mest ima odprtih tudi tehnološko podjetje Visionect, in sicer iščejo digitalnega in spletnega strokovnjaka (m/ž), strokovnjaka za marketing in marketinške trende (m/ž) ter upravljavca spletne skupnosti in ustvarjalca vsebin (m/ž).

Strokovnjakom za digitalni marketing (m/ž)nudijo priložnost tudi v podjetju Stroka. Za potrebe izvedbe ICO-projekta vabijo k sodelovanju kreativne marketinške strokovnjake, ki poznajo tehnologijo veriženja podatkovnih blokov (blockchain) in področje kriptovalut. Prijave pošljite do 15. februarja 2018 na elektronski naslov [email protected].

Komercialna televizija Planet TV v svoje vrste vabi vodjo ključnih kupcev v prodaji (m/ž) za trženje oglasnega prostora. Prijave sprejemajo do 15. februarja 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.

Podjetje Fluidmaster, ki se ukvarja s proizvodnjo izdelkov iz termoplastov, k sodelovanju vabi koordinatorja v marketingu (m/ž) za upravljanje s produktnim spletom in optimizacijo trenutnega spleta. Prijave sprejemajo do 20. februarja 2018 na elektronskem naslovu [email protected]. Več informacij o delovnem mestu najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.