• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna bodo na svoj račun prišli predvsem vodje projektov, vodje marketinga in skrbniki ključnih strank.

Agencija 101 išče vodjo projektov (m/ž) za samostojno načrtovanje in vodenje lokalnih in mednarodnih projektov, od aktivnosti pod črto in digitalnih kampanj do kampanj pod črto. Prijave sprejemajo do 5. februarja 2018 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Tudi agencija Mayer McCann v svojo sredino vabi vodjo projektov (m/ž) z izkušnjami z delom v agenciji. Prijave sprejemajo do 31. januarja 2018 na elektronskem naslovu [email protected].

Plastika Skaza zaposli vodjo marketinga (m/ž), ki bo odgovoren za razvoj in implementacijo strategij, razvoj strategije trženja za nove in obstoječe proizvode in nadzor izvajanja strategije marketinga. Več informacij o prijavi in delovnem mestu najdete na njihovi strani na LinkedInu.

Studio Moderna zaposli skrbnika ključnih strank (m/ž), ki bo prevzel odgovornost za celotno poslovanje z dodeljenimi strankami in pripravo načrta naročil. Prijave pošljite do 7. februarja 2018 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Podjetje GenePlanet, ki se ukvarja z genetskim testiranjem, v svoje vrste vabi skrbnika marketinških vsebin (m/ž), ki bo oblikoval promocijske materiale za nove izdelke ali nadgradnje, izdeloval promocijske ponudbe in vzdrževanje dolgoročnih odnosov s strankami. Prijave pošljite na elektronski naslov [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Podjetje Colby, ki je distributer računalniških iger, išče vodjo tržnega marketinga (m/ž) za načrtovanje marketinških aktivnosti in razvoj ter vodenje marketinške strategije. Prijavite se lahko do 31. januarja 2018 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Ljubljanske mlekarne zaposlijo strokovnega sodelavca v prodaji (m/ž) za komunikacijo in zagotavljanje odličnih odnosov s preostalimi člani prodajne ekipe (zlasti ključnih kupcev, tržnega marketinga in terenske prodajne ekipe) in pripravo prodajnih poročil in analizo. Prijave sprejemajo do 31. januarja 2018 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Sparkasse išče strokovnega sodelavca za komuniciranje (m/ž) za razvoj vsebin (pripravo digitalne marketinške strategije in izvedbo) in optimizacijo obstoječih družbenih omrežij. Prijave do 2. februarja 2018 pošljite na elektronski naslov [email protected], več informacij pa najdete tukaj.

Oryx Gaming, ki se ukvarja z razvojem spletnih in mobilnih rešitev, zaposli strokovnjaka za spletni marketing (m/ž). Novi sodelavec bo skrbel za pripravo spletnih vsebin in oblikovanje marketinških kampanj. Prijavite se lahko preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.