• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Tokratni pregled delovnih mest v marketingu bo zanimal predvsem tiste, ki so jim blizu trgovina, bančništvo in IT.

Digitalna agencija Tovarna idej zaposli grafičnega oblikovalca (m/ž) z izkušnjami iz oblikovanja uporabniške izkušnje in spletnih strani, mobilnih aplikacij in uporabniških vmesnikov. Prijave pošljite na elektronski naslov [email protected], podrobneje o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Sparkasse k sodelovanju vabi sodelavca za digitalni marketing (m/ž). »Če imaš rad zgodbe, obvladaš digitalno komunikacijo, ti video ni tuj, širši digitalni projekti pa ti prižgejo žar v očeh, te bo morda zanimala njihova ponudba,« pravijo pri Sparkasse. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj, svojo prijavo pa do 2. februarja 2018 pošljite na elektronski naslov [email protected].

Hofer Slovenija išče strokovnjaka za odnose z javnostmi (m/ž), ki bo skrbel za pripravo vsebin za zunanjo in notranjo komunikacijo podjetja s poudarkom na kreativni vsebini in strokovno podporo na področju vsebin na ravni celotnega oddelka. Prijave sprejemajo do 25. januarja 2018 preko spletne strani podjetja, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Sberbank v svoje vrste vabi vodjo projektov v marketingu (m/ž), ki bo izvajal marketinške aktivnosti za različne produkte banke, pripravljal dogodke in sodeloval z zunanjimi izvajalci. Prijave sprejemajo do 26. januarja 2018 preko spletne strani banke, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Mercator zaposli strokovnjaka za družbene medije (m/ž), ki bo skrbel za pripravo strategij in upravljanje družbenih omrežij in drugih Mercatorjevih digitalnih kanalov. Prijave sprejemajo do 21. januarja 2018 preko spletne strani, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Svetovalno podjetje Hadriae Tau išče vodjo projektov (m/ž) in asistenta za mednarodne odnose (m/ž).

Bisnode v svojo ekipo vabi vodjo produkta in prodaje (m/ž) za zasnovo in izvedbo marketinških aktivnosti in upravljanje spletnih storitev. Prijave v angleščini sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.