• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Mercator s smučarskimi skakalci promovira zdrav življenjski slog

Trgovec v sodelovanju z agencijo ArnoldVuga+ predstavlja zimsko akcijo »Naši. Najboljši.«, v kateri nastopajo smučarski skakalci Špela Rogelj, Jernej Damjan in Robert Kranjec.

Akcijo je Mercator lansiral lani ob 22. Ljubljanskem maratonu, vrhunec pa pričakujejo v zimski sezoni in času zimskih olimpijskih iger. »Skakalci nas vedno znova navdušijo s svojo neustrašnostjo in so nam za zgled s svojim optimizmom in vztrajnostjo. In le kdo bi nas lahko bolj prepričljivo nagovoril k bolj uravnoteženi prehrani in aktivnemu življenjskemu slogu kot prav sloki športniki in športnice, ki visoko v zraku kljubujejo vetru in sili teže?« pojasnujejo v Mercatorju.

Velika podpora javnosti ob prvi izvedbi akcije

Akcija se bo pozneje razvila v podporo lokalnim skakalnim klubom. »Pred dvema letoma, ko so v zimsko sezono prvič skupaj skočili Mercator in naši smučarji skakalci, je bila podpora ljudi izjemna, saj so poslali več kot 600 tisoč glasov in tako sodelovali pri Mercatorjevi donaciji reprezentanci in lokalnim skakalnim klubom,« so zadovoljni v trgovski družbi.

Ob tem dodajajo, da so k temu prispevali tudi dosežki naših orlov. Zavedajo se, da je treba za vsak dober skok trdo trenirati in da vsaka izjemna reprezentančna vrsta potrebuje leta vlaganja v skakalni podmladek. »Prava složnost in podpora našim športnikom se pokaže tudi takrat, ko še ni vrhunskih rezultatov. Zato so tudi lansko zimsko sezono kupci z nakupom domačih izdelkov v Mercatorju množično podprli številne podmladke skakalnih klubov po vsej Sloveniji.«