• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Finale šova The Biggest Loser Slovenija z več kot 10-odstotno gledanostjo

Prva sezona resničnostnega šova The Biggest Loser je za nami. Petkov finale na Planet TV je v povprečju dosegel rating 10,162 odstotka.

Finalna oddaja The Biggest Loser Slovenija je imela v ciljni skupini gledalcev v starosti med 18 in 64 let rating 10,62 odstotka oziroma ogledalo si jo je 27,62 odstotka gledalcev, ki so takrat gledali televizijo. Vrhunec gledanosti je bil zabeležen z ratingom 15,29 odstotka in deležem 44,06 odstotka v skupini gledalcev med 18. in 64. letom starosti (približno 190 tisoč gledalcev). Raziskavo gledanosti je opravila agencija AGB Nielsen Media Research.

Planet TV: Šov je dosegel svoje občinstvo

Kot je za MM povedala Irena Jenko, vodja projektov v marketingu in odnosih z javnostmi na Planet TV, so s kolegi navdušeni, da je šov The Biggest Loser Slovenija dosegel svoje občinstvo.

»Tematika hujšanja, vadbe in zdravega prehranjevanja ter ne nazadnje spremembe življenjskih navad je številnim ljudem blizu, pa tudi eden od največjih izzivov. Veseli smo, da so naši tekmovalci s trdim delom in predanostjo dokazali, da je vse mogoče in da je tudi popolna sprememba življenja stvar odločitve in vztrajanja,« je še povedala Irena Jenkova.