• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Zimsko spanje ne velja za ponudbo delovnih mest v marketingu, odnosih z javnostmi in tržnem komuniciranju.

V agenciji za odnose z javnostmi IPPR zaposlijo asistenta (m/ž) za pomoč pri projektih s poudarkom na tehnologiji, »lifestylu« in turizmu. Delo bo zajemalo pripravo različnih materialov, zaželeni pa sta hitra odzivnost in natančnost pri komunikaciji. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več informacij pa najdete tukaj.

Agencija za odnose z javnostmi ProPiar v svojo sredino vabi sodelavca (m/ž) s statusom študenta ali diplomanta., ki si želi novih izkušenj z delom v odnosih z javnostmi. Prijave sprejmajo do 17. januarja 2018 na elektronskem naslovu [email protected].

Marketinška agencija Virtua PR k sodelovanju vabi strokovnjaka za vhodni marketing (m/ž) za vodenje projektov in sodelovanje s slovenskimi in mednarodnimi naročniki, pripravo digitalnih/vhodnih marketinških strategij in pripravljanje analitičnih poročil. Prijave sprejemajo do 23. januarja 2018 preko spletnega obrazca, ki ga skupaj z drugimi informacijami o delovnem mestu najdete tukaj.

Oglaševalska agencija Futura DDB zaposli asistenta za pripravo vsebin (m/ž) z razvitimi sposobnostmi pisanja in poznavanjem osnov komuniciranja na družbenih omrežjih. Prijave sprejemajo do 15. januarja 2018 na elektronskem naslovu [email protected].

Startup Viberate išče štiri nove sodelavce, med njimi tudi produktnega vodjo v spletni prodaji (m/ž) in produktnega vodjo na področju razvoja spletnih in mobilnih aplikacij (m/ž). Prijave sprejemajo do 21. januarja 2018. Priložnost pa nudijo tudi (digitalnemu) strokovnjaku za odnose z javnostmi (m/ž) in digitalnemu medijskemu načrtovalcu in strategu (m/ž). Za ti dve delovni mesti je rok prijave 2. februar 2018.

Veriga trgovin s športno prehrano Polleo Sport nudi priložnost direktorju maloprodaje (m/ž), ki bo odgovoren za maloprodajo na slovenskem trgu in bo sodeloval pri odločitvah poslovnega razvoja, strategij in širjenju na druge evropske trge. Prijave sprejemajo do 21. januarja 2018 preko spletnega obrazca, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Drogerija dm-drogerie markt v svoje vrste vabi vodjo tržnega komuniciranja (m/ž), ki bo skrbel za načrtovanje, organiziranje, spremljanje in nadziranje delovnih procesov in aktivnosti v okviru oddelka tržnega komuniciranja in med resorji. Prijavite se lahko do 15. januarja 2018 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Podjetje SIJ Acroni (del jeklarske divizije Skupine SIJ) išče strokovnega sodelavca za operativni marketing (m/ž). Novi sodelavec bo odgovoren za organizacijo sejmov in in dogodkov prodajnega značaja, iskanje novih prodajnih možnosti in izdelave tržnih analiz. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com

Finance iščejo tržnika (m/ž) oziroma ponujajo delovni izziv na področju prodaje produktov Časnika Finance. Plačilo je sestavljeno iz osnovnega in variabilnega dela, na katerega vpliva prodajni rezultat. Vaše prijave pričakujejo do 31. januarja 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.