• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Podjetja v prvem letošnjem pregledu prostih delovnih mest iščejo nove moči predvsem v prodajnih in marketinških oddelkih.

Digitalna agencija Mediodrom nudi priložnost strokovnjaku za družbena omrežja (m/ž), ki bo skrbel za prisotnost naročnikov na družbenih omrežjih. Kandidat bo skrbel za pripravo idej za objave in delal z analitičnimi in izvedbenimi orodji za delo z družbenimi omrežji in na digitalnih projektih. Prijavite se lahko do 20. januarja 2018 na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete tukaj.

Knauf Insulation, ki se ukvarja z učinkovitimi izolacijskimi rešitvami, zaposli predstavnika storitev za kupce (m/ž). Novi sodelavec bo odgovoren za zagotavljanje podpore kupcem, obdelavo naročil in obdelavo informacij ter reševanje in spremljanje reklamacij. Prijave v angleškem in slovenskem jeziku pošljite do 13. januarja na elektronski naslov [email protected], več informacij pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Podjetje Pharma Linea, ki se ukvarja s proizvodnjo prehranskih dopolnil, v svoje vrste vabi vodjo projektov v marketingu (m/ž) za upravljanje s podobo in vsebinami spletne strani in koordinacijo in pripravo komunikacijskih sporočil.

Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Letovišče Golte zaposli sodelavca v oddelku marketinga in organizacije dogodkov (m/ž), ki bo ustvarjal prodajne poti, pisal prodajna besedila in članke ter skrbel za spletno stran in spletne kanale podjetja. Na delovno mesto se lahko do 15. januarja 2018 prijavite na elektronskem naslovu [email protected], več informacij pa najdete na zaposlitvenem portalu MojaZaposlitev.si.

Renault zaposli vodjo prodaje končnim kupcem (m/ž). Kandidat bo odgovoren za poprodajne aktivnosti in komunikacijo s končnimi kupci. Prijave v angleškem in slovenskem jeziku sprejemajo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Visokotehnološka družba Ema išče strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž). Kandidat bo med drugim odgovoren za marketinško podporo produktnemu vodji za izdelke s področja telematike in vzpostavitev EMA Academy, namenjene prenosu informacij in usposabljanju partnerjev. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnih nalogah pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Merkur išče več strokovnjakov za upravljanje blagovnih skupin (m/ž), ki bodo skrbeli za postavljanje in spreminjanje strategije ter komunikacijo in vzdrževanje odnosov z dobavitelji in drugimi partnerji. Prijave sprejemajo do 15. januarja 2018 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Varnostna družba Securitasišče direktorja (m/ž) za področje Slovenije. Njegove naloge bodo vodenje storitev zasebnega varovanja za lokalne in mednarodne stranke, izvajanje potrebnih analiz za delo, načrtovanje in organiziranje zasebnega varovanja ter skrb za zakonitost in strokovnost. Kandidati se lahko prijavo na elektronski naslov [email protected], več informacij pa najdete tukaj.