• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Kljub prazničnemu razpoloženju priložnosti za delo v marketingu ne manjka.

Digitalna agencija Goclick v svojo sredino vabi strokovnjaka za Google AdWords in učinkovitostni marketing (m/ž) za pripravo kompleksnejših strategij za večja podjetja in medijsko načrtovanje kompleksnejših PPC-kampanj. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Trgovec z obutvijo Deichmann išče strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž). Novi sodelavec bo skrbel za koordinacijo in organizacijo otvoritvenih in predstavitvenih dogodkov z agencijami, komunikacijo s trgovinami in vodenje projektov izdelave materialov. Prijave pošljite do 18. januarja 2018 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Družba Medis, specializirana za za razvoj, prodajo in distribucijo zdravil, medicinskih pripomočkov in opreme, je razpisala delovno mesto vodje digitalnih projektov (m/ž). Delo obsega načrtovanje spletnih prodajnih akcij in njihovo usklajevanje preko različnih komunikacijskih kanalov, pripravo e-poštnih akcij, izvajanje aktivnosti s področja digitalnega vsebinskega marketinga, upravljanje družbenih omrežij in spremljanje spletne analitike. Prijave sprejemajo do 7. januarja 2018 preko spletnega obrazca.

Digitalna agencija Tovarna idej zaposli oblikovalca digitalnih vsebin (m/ž) za oblikovanje spletnih strani, mobilnih aplikacij in uporabniških vmesnikov. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Trgovina s pohištvom Harvey Norman zaposli asistenta v marketingu (m/ž), ki bo sodeloval pri organizaciji kampanj in razvijanju tržnih strategij ter rezervaciji terminov oglaševanja. Kandidati se lahko prijavijo do 2. januarja 2018 preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.si.

Športna trgovina Itak Šport išče sodelavca v digitalnem marketingu (m/ž) za načrtovanje, vodenje in izvajanje aktivnosti na področju marketinga z uporabo digitalnih tehnologij ter urejanje digitalnih vsebin. Prijave sprejemajo do 31. decembra 2017 preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.si.

Ponudnik celovitih rešitev za brezpapirno poslovanje Mikrocop k sodelovanju vabi strokovnjaka za trženje in tržno komuniciranje (m/ž), ki bo izvajal aktivnosti s s poslovnimi kupci v segmentu informacijskih tehnologij, pripravljal promocijske vsebine in upravljal družbena omrežja. Vaše prijave pričakujejo na elektronskem naslovu [email protected], več informacij pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Turistična agencija Palma nudi priložnost sodelavcu v oddelku marketinga in odnosov z javnostmi (m/ž),ki bo sooblikoval marketinško strategijo in sodeloval z mediji ter pripravljal promocijska besedila. Prijavite se lahko do 6. januarja 2018 na elektronski naslov [email protected], več informacij o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Proizvajalec ležišč Vitapur v svojo sredino vabi vodjo projektov za internetno prodajo (m/ž) za področje Slovenije. Novi sodelavec bo med drugim skrbel za  načrtovanje internetnih prodajnih aktivnosti in marketinških kampanj za različne kanale ter pripravo prodajnih pristajalnih strani. Prijave lahko pošljete do 5. januarja 2018 na elektronski naslov [email protected]. O delovnem mestu si lahko podrobneje preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.