• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Cel kup priložnosti za delo na področjih (digitalnega) marketinga, medijskega načrtovanja, oblikovanja in vodenja projektov!

Oglaševalska agencija Grey Ljubljana širi svojo medijsko ekipo. V svoje vrste vabijo direktorja medijskih projektov (m/ž) in vodjo medijskih projektov (m/ž) z večletnimi izkušnjami pri celovitem medijskem načrtovanju v medijski agenciji in vodenjem medijskih projektov. Prijave pošljite na elektronski naslov [email protected].

Digitalna agencija iPROM zaposli specialista za upravljanje družbenih medijev (m/ž) za načrtovanje vsebinskih strategij in strategij komuniciranja na družbenih medijih, nadzor nad izvajanjem kampanj in pripravo poročil z rezultati za naročnike. Prijave sprejemajo do 31. decembra 2017 preko spletnega obrazca, podrobneje o delovnem mestu pa si lahko preberete na spletni strani agencije.

Digitalna agencija Red Orbit ima razpisani dve novi delovni mesti. Iščejo mlajšega digitalnega stratega (m/ž) in strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž). Skupina SIJ v svojo sredino vabi strokovnjaka za korporativno komuniciranje (m/ž), ki bo vodil, koordiniral in izvajal projekte s področja internega komuniciranja. Prijave pošljite do 10. decembra 2017 na elektronski naslov [email protected], več informacij o delovnem mestu pa dobite na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

A1 Slovenija išče produktnega vodjo za medijske vsebine (m/ž), ki bo skrbel za upravljanje produktov s področja medijskih, predvsem televizijskih vsebin in koordinacijo komunikacijskih aktivnosti. Prijave sprejemajo do 15. decembra 2017 na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na spletni strani podjetja.

Sensilab, ki se ukvarja s prodajo prehranskih dopolnil, v svojo sredino vabi spletnega oblikovalca (m/ž) za oblikovanje spletnih oglasov, e-poštnih sporočil in drugih sorodnih spletnih kreativnih rešitev. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Medex išče grafičnega oblikovalca (m/ž) za sodelovanje pri razvoju kreativnih idej in idejni zasnovi oglasov in kampanj. Prijave zbirajo do 10. decembra 2017 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Ponudnik zunanjega oglaševanja Linea Media zaposli vodjo prodaje (m/ž), ki bo odgovoren za pripravo prodajnih pogodb, vodenje posameznih projektov in za razvoj. Prijave sprejemajo na elektronski naslov [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

NiceLabel zaposli vodjo projektov (m/ž), ki bo nudil podporo prodajni ekipi pri pripravi ponudb in pripravljal projektno dokumentacijo. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected], podrobneje o delovnem mestu pa si lahko preberete na družbenem omrežju LinkedIn.

Trgovec Spar nudi priložnost skrbniku produktov (m/ž) v podpori za aplikacije – digitalno poslovanje (spletne trgovine, spletne strani, mobilne aplikacije). Novi sodelavec bo skrbel za podporo digitalnim aplikacijam, kot so spletne trgovine, spletne strani in mobilne aplikacije. Vse informacije v povezavi z delovnim mestom in prijavo najdete na spletni strani.

Družba HIT išče organizatorja marketinških aktivnosti v spletni igralnici (m/ž). Novi sodelavec bo odgovoren za načrtovanje, organizacijo in koordinacijo dela na področju marketinga v spletni igralnici. Prijave sprejemajo do 11. decembra 2017 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na spletni strani družbe.

Trgovec Bauhaus ima razpisano delovno mesto vodje spletnega poslovanja (m/ž), ki bo skrbel za razvoj in izvedbo strategije spletnega poslovanja, usmerjene v stranke, v tesnem sodelovanju z vsemi drugimi prodajnimi potmi podjetja. Prijave pričakujejo do 5. januarja 2018 preko zaposlitvenega portala MojaZaposlitev.si.