• Facebook
  • Twitter
  • RSS

»Štartaj Slovenija« je najboljša poslovna praksa leta!

Ameriška gospodarska zbornica v Sloveniji je v okviru programa Best of the Best nagradila najboljše poslovne prakse v gospodarstvu. Ta naziv je pripadel Pro Plusu za projekt »Štartaj, Slovenija!«.

Zmagovalca so izbirali s pomočjo glasov na Facebooku in z glasovanjem z dobrodelnimi SMS-donacijami. Šteli so še glasovi občinstva na AmChamovem Poslovnem zajtrku »Talenti na sceni«, kjer so tudi razglasili zmagovalca. Pro Plus je največ glasov zbral v vseh treh oblikah glasovanja. Projekt »Štartaj, Slovenija« je bil sicer finalist v kategoriji inovativnosti, v ožjem izboru pa sta bila še skupni projekt slovenskih paralompijcev in Lidla Slovenije ter akcija »CEO za en mesec« partnerjev Adecca Slovenije in McDonaldsa.

»Hvala partnerjema Sparu Slovenija in Formitasu, s katerima smo ustvarili to zgodbo. Lahko rečem, da je naš projekt v dveh letih postal pravo gibanje, ki spodbuja podjetništvo, poleg tega pa imamo še televizijsko oddajo, ki dosega visoko gledanost,« je nagrado komentiral Aleš Muhič, direktor trženja v Pro Plusu.