• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Podelitev nagrad Effie Slovenija se seli v Ljubljano

Pred kratkim smo pisali o novem vodstvu Effie Slovenija. Do sprememb bo prišlo tudi pri podelitvi nagrad, ki je ne bo več v okviru SOF-a. Prenovljeno spletno stran bodo po novem spremljali tudi blogovski prispevki.

Barbara Modic je predsednica Effie Slovenija 2018 in direktorica Pristop Medie

Podelitev nagrad Effie Slovenija je bila v zadnjih letih na Slovenskem oglaševalskem festivalu v Portorožu. Pri Effie Slovenija so se odločili, da jo vrnejo v prestolnico. Zaključna prireditev bo na dnevu Effie 2019, podrobnosti pa bodo znane kmalu.

 »Poleg tekme, ki seveda ostaja srce izvedbe, in jo bomo uradno odprli z objavo aktualnega razpisa predvidoma pred poletjem 2018, bomo v naslednjih dveh letih širili znanje o Effie. Tako boste imeli več priložnosti, da se nam pridružite na aktualnih in zanimivih predavanjih ter dogodkih,« je povedala Barbara Modic, predsednica Effie Slovenija 2018 in direktorica Pristop Medie.

Med prvimi napovedanimi dogodki je Dan Effie, kjer bo 21. marca 2018 predaval Les Binet, vodja učinkovitosti pri eni izmed najboljših oglaševalskih agencij na svetu Adam & EveDDB, ki so ga leta 2015 prvič v Slovenijo pripeljali organizatorji konference SEMPL. Kot posebni gost Effie bo na 27. SOF-u (ta bo 12. in 13. aprila 2018 v Portorožu) svoje izkušnje delil Jason Romeyko, globalni izvršni kreativni direktor v agenciji Serviceplan.

Prenovljena spletna stran je na povezavi.