• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Raznolikost novih priložnosti v »naši« industriji se nadaljuje. Zaposlujejo Medijski guruji, PM, poslovni mediji, P Automobil Import, Porsche Slovenija, Iglu Šport, Petrol in Informa Studio.

Agencija Medijski guruji išče grafičnega oblikovalca (m/ž), ki bo med drugim skrbel za grafično oblikovanje pri znamčenju, oblikovanje in pripravo tiskovin ter
pripravo materialov za družbena omrežja. Zainteresirani pošljite prijave in portfelj do 30. novembra 2017  na elektronski naslov [email protected]

Agencija za vsebinski marketing PM, poslovni mediji zaposli spletnega oblikovalca (m/ž) za zasnovo in izvedbo grafičnega oblikovanja za splet in oblikovanje uporabniške izkušnje. Prijavite se lahko preko družbenega omrežja LinkedIn.

P Automobil Import, pooblaščeni uvoznik blagovnih znamk Peugeot, Citroen in DS za Slovenijo in BiH, v svojo sredino vabi koordinatorja digitalnih projektov (m/ž) za razvoj digitalne strategije na ravni države in koordinacijo tekočih projektov in najboljših praks. Prijave sprejemajo do 27. novembra 2017 preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com

Porsche Slovenija zaposli produktnega vodjo (m/ž) za blagovno znamko Škoda. Njegova naloga bo zagotavljanje nemotenega procesa naročanja in dobav vozil v sodelovanju s proizvajalcem ter naročanje količine vozil, motorizacije in opreme v sistemih proizvajalca. Prijavite se lahko preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Športna trgovina Iglu šport v svoje vrste vabi vodjo trženja (m/ž) za izdelavo načrtov pospeševanja prodaje in vodenje ter organizacijo pospeševanja prodaje v trgovinah. Prijavite se lahko do 10. decembra 2017 na elektronski naslov [email protected], več informacij pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Mednarodno razvojno-marketinško podjetje Informa Studio zaposli asistenta v marketingu (m/ž), ki bo ustvarjal vsebine za splet, skrbel za optimizacijo spletne strani v iskalnikih in urejal oglaševalske akcije na Facebooku in Google AdWords. Prijavite se lahko preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Petrol išče sodelavca na področju sponzorskih aktivnosti (m/ž), ki bo sodeloval pri upravljanju sponzorskega portfelja podjetja in izvajanju projektov s področja sponzorstev. Prijavite se lahko do 10. decembra 2017 na Petrolovi spletni strani, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.