• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delovna mesta tedna

Kadre v marketingu in vodenju projektov iščejo podjetja iz zelo raznovrstnih panog. Zaposlujejo pri Adriatic Slovenici, Zuumu, Sensilabu in Atlantic Grupi.

Agencija za odnose z javnostmi Lin & Nil z blagovno znamko Andreja išče sodelavca (m/ž) za pomoč pri odnosih z javnostmi in upravljanju družbenih omrežij. Delo vključuje sodelovanje z mediji, pisanje, organizacijo dogodkov in nastopanje. Vaše prijave pričakujejo na elektronskem naslovu [email protected] ali preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Zavarovalnica Adriatic Slovenica zaposli digitalnega analitika (m/ž) s poznavanjem orodij Google Analytics, izkušnjami s področja optimizacije spletnih strani in spletnega oglaševanja in dobrim poznavanjem digitalnih komunikacij. Prijave sprejemajo preko spletne strani.

Podjetje Zuum, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo igralniške opreme, išče produktnega vodjo (m/ž). Izbrani kandidat se bo srečeval z izzivi, kot so predstavitev zahtev strank tehnični ekipi, povezavo uporabniških želja v inovativne izdelke in skrb za visoko kakovost storitev in izdelkov. Svoje prijave pošljite na elektronski naslov [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Atlantic Grupa nudi priložnost pripravniku (m/ž) na področju prodaje v obliki 12-mesečnega pripravništva. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca, kjer je tudi podrobnejši opis delovnega mesta.

Farmacevtsko podjetje Sensilab v svojo sredino vabi vodjo spletnih projektov (m/ž) za vodenje in razvoj spletnih prodajnih aktivnosti v Nemčiji. Med drugim bo novi sodelavec odgovoren za oglaševanje na Facebooku in nadzor nad oglaševanjem z Google AdWords. Prijave pošljite na elektronski naslov [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Ponudnik digitalnih medijskih storitev TSmedia zaposli sodelavca na področju digitalnih rešitev (m/ž) s statusom študenta. Prijavite se lahko do 21. novembra 2017 na elektronski naslov [email protected]. Več informacij o zaposlitvi je na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Slovenski zastopnik korporacije Kia Motors, KMAG, v svoje vrste vabi vodjo projektov v marketingu (m/ž), ki bo načrtoval promocije in koordinacijo marketinških aktivnosti blagovnih znamk podjetja. Vaše prijave pričakujejo do 30. novembra 2017, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

PhMR, ki se ukvarja z raziskovanjem in svetovanjem v zdravstvu, išče vodjo projektov tržnih raziskav (m/ž). Kandidat bo sodeloval z naročniki raziskav in pripravo raziskovalnih projektov. Prijave pošljite do 27. novembra 2017 na elektronski naslov [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.

Ponudnik prehranskih dopolnil PharmaLinea zaposli sodelavca v marketingu in odnosih z javnostmi (m/ž). Kandidat bo med drugim skrbel za celostno grafično podobo, upravljanje s podobo in vsebinami spletne strani in pripravo komunikacijskih sporočil. Prijave sprejemajo preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

Tiskarna Gorenjski tisk nudi zaposlitev vodji projektov (m/ž), ki bo odgovoren za pripravo projektov, tehnološke dokumentacije in analiz donosnosti projektov. Prijavite se lahko preko zaposlitvenega portala MojeDelo.com.